Luxe vakantieparken

Vakantie vakantieparken

[sibling-pages]

De meeste vakantieparken beschikken over een standaard luxe die elkeen kan bekoren: een zwembad, soms binnen, soms buiten, vele sportmogelijkheden, een activiteitenprogramma, speeltuintjes her en der, een supermarkt waar je nog snel even kunt inkopen en een receptie waar iemand steeds met raad en daad bereid is je vakantie feilloos te laten verlopen. Ook vind je daar tips in verband met uitstapjes in de buurt of culturele activiteiten in de omgeving. Maar er is ook een soort vakantieparken die een heel erg andere luxe aanbieden waardoor je je zeker niet moet vervelen.

Zo bijvoorbeeld zijn de parken van Centerparcs uitgerust met bijvoorbeeld een Aqua Mundo en een Market Dome waar altijd iets te doen is. Genieten van een cocktail terwijl kinderen genieten van het kinderentertainment, is hier geen onmogelijkheid. Verder heb je ook nog parken van Centerparcs die een outdooractiviteitenprogramma aanbieden, een indoorspeeltuin, de Baluba of het Wannabe-programma. Op het park Kempervennen van Centerparcs kun je zelfs het hele jaar door skien en snorbaarden in het overdekte snowcentrum. Of houd je ervan op een opblaasbare band een parcours af te leggen in Park Hochsauerland?

Ook parken van Landal en Roompot pakken uit met ietsje meer luxe door te pronken met luxe voorzieningen in de vakantiehuisjes of inzake sanitair.Zo kan het soms wel eens dat je een bungalow kunt huren met platstreken, sauna of jacuzzi. Ook subtropische zwembaden, beautycentra zijn toppers!

Of zulke parken of vakantiehuisjes zoveel duurder zijn? Men betaalt natuurlijk iets meer maar krijgt daarvoor ook het comfort in de plaats. Veel is ook afhankelijk van je eigen wensen en eisen die je stelt. Welke faciliteiten wil je, welke mate van luxe? Ook niet onbelangrijk, voor hoeveel personen zoek je luxe in het vakantiepark? Vaak is het bij bungalows zo dat je, wanneer je met meerdere personen op reis gaat, je opmerkelijk minder per persoon betaalt dan dat je met z’n tweeën gaat.

Plaats een reactie