Resort Arcen

Vakantie vakantieparken

[sibling-pages]

Je eigen comfortabele villa in een bijzonder variatierijke omgeving waar cultuur en natuur centraal staan… wat heeft men nog meer nodig tijdens een vakantie?! Het Hogenboomse vakantiepark Resort Acren biedt je dit alles aan en bespaart zeker niet op de vele ontspanningsmogelijkheden die het verder nog aanbieden kan. De verschillende vakantiehuizen, sommigen zelfs met sauna en zonnebank staan, staan garant voor een onvergetelijke vakantie. Centraal vind je in het park Resort Acren een overdekt zwembad met kinderbekken, een sauna, een gezellig en goed restaurant met panoramaterras waar iedereen zijn buik rond kan smullen.

Tot het park Resort Acren telt ook een zandstrand en een meer waar naar hartenlust kan worden gezwommen. Daarnaast is er ook een speelplaats met schommels en glijbanen. Het Hogenboomse park beschikt ook over een minigolfplaats en een multifunctionele sporthal. Ouders met kinderen die een vakantie boeken bij Resort Acren, kunnen er zeker van zijn dat ook zij ontspannen terugkeren. Een animatieteam staat immers ter beschikking van de kinderen zodat je als ouder ook even tijd kan nemen om te verpozen. En de kinderen? Die vervelen zich natuurlijk geen minuut.

Wie graag uitstapjes onderneemt en cultuur opsnuift, kan een bezoekje brengen aan de historische stadjes Straelen, Kempen, Krefeld, Oberhausen, Wachtendonk, Brüggen en Xanten die slechts op 25 kilometer liggen. Bezoek ook even de mooie tuinen van de brouwerij waar Hertog Jan wordt vervaardigd en laat je verbazen van de gastvriendelijkheid aldaar. Of kom helemaal tot rust in de thermische baden van Arcen. Kinderen genieten zeker een dagje in het ‘Toverland Sevenum.’

Plaats een reactie