Resort Zeven Heuvelen

Vakantie vakantieparken

[sibling-pages]

Op de grens met Limburg, Noord-Brabant en Duitsland ligt het resort ‚Zeven heuvelen’. Op een steenworp dus van Nijmegen, Arnhem en Kleef. En dat zal je geweten hebben. Het vakantiepark Zeven Heuvelen is geheel gericht op de actieve en passieve sportievelingen.

Door zijn ligging in een zeer bosrijk en heuvelachtig gebied kun je er uitstekend fietsen en wandelen. Mountainbiketochten zijn er volop in de buurt en dit kun je zelfs combineren met een brokje cultuurbeleving in grote musea in Groesbeek. Zin in golf of tennis? Op de vele tennis- en midgetgolfbanen beleef je zeker mooie tijden. Er is zelfs een 2 × 18 golfbaan in de buurt. In de naburige gemeente Plasmolen kun je van strandpret genieten aan een groot meer waar je zelfs kunt vissen, surfen of zeilen. Of wat dacht je van een boottochtje op de Waal?

Op het terrein van het vakantiepark de Zeven Heuvelen kun je ook nog verder sportief gaan doen in het gloednieuwe sportcentrum, of heerlijk genieten van de wellnessmogelijkheden aldaar. In de fitnesszaal kun je werken aan je lichaam en les nemen in bijvoorbeeld BodyStep, BodyBalance of BodyPump. Of wat dacht je van een uurtje spinning? Nadien zal de hotstonemassage of schoonheidsbehandeling nog zoveel beter aanvoelen. Er is tevens een overdekt zwembad aanwezig met een herensauna, vrouwensauna en gemengde sauna. Sommige van de mooie comfortabele appartementen of iets grotere villa’s beschikken zelfs over een eigen sauna, bubbelbad en zonnebank.

En wie s avonds nog helemaal fit is, die vindt op loopafstand de gezellige restaurantjes en kroegen in Groesbeek.

Plaats een reactie