Roompot

Vakantie vakantieparken

[sibling-pages]

Roompot klinkt als ‚de goeie oude tijd’ maar is in feite de naam van een zeer innovatieve onderneming in de toerismesector. Ooit was het de naam van één vakantiepark in Zeeland, vandaag de dag bezit de onderneming Roompot over 101 bekende en succesvolle vakantieparken en 23 kampeerterreinen. Roompot is de grootste aanbieder van vakantiewoningen en dat niet alleen binnen de landsgrenzen, maar ook in Duitsland, Polen en Denemarken.

De succesformule van de Nederlandse reisorganisatie Roompot is nochtans heel makkelijk te kopiëren én toch blijven ze uniek: ze bieden woningen of kampeerplaatsen van zeer hoge kwaliteit én werken alleen samen met zeer goed personeel dat een perfecte service biedt. Ook blijven ze innovatief en open voor elke nieuwe trend in de toerismesector. Uniek is ook dat ze duidelijk afgebakende doelgroepen voor ogen hebben: families met kinderen, paren ouder dan 50, bungalowgasten, Nederlanders en Duitsers, bedrijven en verenigingen. Het bedrijf Roompot is de laatste 40 jaren van een eenvoudig kampeerterrrein uitgegroeid tot een grote organisatie.

Roompot Vakanties bied je verblijfsmogelijkheden aan in appartementencomplex Graaf van Egmont, het splinternieuw Marinapark Volendam en Beachhotel Cape Helius en Ferien- und Golfresort Cochem in het populaire Duitse Moezelgebied. In Duitsland en Nederland vind je mooie vakantieparken en campings zoals Zilverberk Parken, Molecaten Parken, Sarcon Parken, Oostappen Groep Parken of Duinrell.

Wie zich laat overhalen een verblijf bij Roompot te boeken, zal zeker aangenaam verrast zijn doordat deze vakantie zich zal onderscheiden van de andere door zijn veelzijdigheid. Mountainbiken, wandelen, skiën, sporten allerhande zijn slechts enkele van de mogelijkheden die er aangeboden worden. De campings of vakantieparken van Roompot liggen altijd op een boogscheut van mooie stadjes, onvoorstelbare sprookjeskastelen en burchten, die elke uitstap de moeite waard maken. Maar ook genieters die liever een wellnessnamiddag genieten, vinden zeker hun gading bij Roompot.

Laat je verrassen en geniet.

Plaats een reactie