Vakantiepark Groene Heuvels

Vakantie vakantieparken

[sibling-pages]

Het vakantiepark Groen Heuvels ligt ten midden van het ‚Land van Maas en Waal’ op enkele kilometers van de stad Nijmegen. Kijk dus vooral niet op als er tijdens het ontbijt een roodborstje, fazant of eekhoorntje om een stukje brood komt bedelen. Zij voelen zich thuis, en hopelijk jij ook, rond het grote meer in het midden van het park Groen Heuvels.

Dit meer is meer dan 30 hectaren groot en je kunt er heerlijk zwemmen, zonnen of vissen en duiken. Doordat het water van het meer zo ongelofelijk rein is, is het meer één van de mooiste en geliefdste duiklocaties in Nederland. Via het duikcentrum kun je diverse cursussen boeken of toelatingen kopen om te vissen. Zelfs nachtvissen is hier toegestaan.

Sportievelingen kunnen ze verder nog uitleven op de golfbanen in het vakantiepark Groen Heuvels,op de twee all-weather tennisbanen, aan de tafeltennistafels, op de jeu de boulebaan, aan de poolbiljart of tijdens een spelletje bowling.

Op het terrein Groen Heuvels kun je van al dit moois genieten bij het maken van wandelingen en fietstochten. Of vanop de bank in je comfortabele bungalow. En nadien kun je een hapje eten of even iets drinken in het restaurant ‚De Passie’ of op het terras van het café op het parkterrein. Over het ontbijt moet je je ook geen zorgen maken, aangezien de broodjes elke morgen op bestelling vers worden gebakken.

Omdat de steden Nijmegen en Arnhem in de buurt liggen, is het zeker de moeite waard even een blik te gaan werpen. In Arnhem vind je overigens ook de Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum.

Plaats een reactie