Vakantiepark Groot Bartje

Vakantie vakantieparken

[sibling-pages]

Het Hogenboomse vakantiepark Groot Bartje ligt op de grens van de provincies Friesland en Drenthe. Aan de rand van het 6000 hectare grote Drents-Friese Woud vind je een eldorado voor elke levensgenieter.

Senioren, jonge gezinnen met kinderen of verliefde stelletjes kunnen er hun gading vinden in het grote aanbod entertainment op het vakantiepark. Een midgetgolfbaan met fontein en waterval kan een namiddag plezier betekenen, net zoals de glijbanen en speeltuinen met klimrekken voor de jongsten onder ons. Het verwarmde openluchtzwembad zorgt voor elkeen voor een aangename afwisseling, net zoals de tafeltennistafels, volleybalvelden en basketterreinen op het domein Groot Bartje.

En voor die ouders die ook even toe zijn aan rust, staat alweer een recreatieteam ter beschikking. Hoopie de Mol, Pinkie Peent en Willem Wegwijs zorgen graag voor je kinderen tijdens de weekends en de vakantieweken.

Wie zijn paard ook graag op vakantie neemt, is hier aan het juiste adres. Het vakantiepark Groot Bartje beschikt over pensionstallen, droogkamers, een buitenbak, een trainingsmolen enzovoort. En wie op les moet, kan dat hier. Mooie buitentochten in de wouden staan beginnende ruiters te wachten.

Wie aan luxe gehecht is, voelt zich op dit vakantiepark meteen thuis. Het sanitaire blok is voorzien van vloerverwarming, een babyroom en zeer goeie douches en toiletten. Er zijn ook luxe chalets aanwezig op het terrein en bij vele staanplaatsen zijn er niet aansluitingen voor water en elektriciteit, maar ook voor de riolering en kabel. Tevens beschikt het park over een Engelse pub om op adem te komen na een dag plezier en vertier.

Plaats een reactie