Vakantiepark Mooi Zutendaal

Vakantie vakantieparken

[sibling-pages]

Het vakantiepark Hogenboom dat de naam ´Mooi Zutendaal´draagt, ligt in Belgisch Limburg, aan de rand van het 6000 hectaren grote nationale park, de Hoge Kempen. In de omgeving vloeien beekjes door heides en naaldbossen… het perfecte decor voor eindeloze wandelingen of fietstochten. Doordat het park aan de grens ligt met Nederland, bezoeken velen de Nederlandse steden Valkenburg en Maastricht waar er vaak voor vele euro´s geshopt wordt. Oom de Belgische stad Hasselt is heel dichtbij en ook een bezoekje waard.

Gedurende het hele jaar zijn er verschillende activiteiten en tentoonstellingen in de buurt van het Hogenboomse vakantiepark Mooi Zutendaal, dat dan als vertrekpunt bij uitstek dient. En ook het park heeft op zich iets te bieden. De huisjes zijn vaak met heel veel luxe uitgerust – sommigen hebben zelfs een infraroodkabine. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 6 personen, maar er zijn ook grotere die geschikt zijn voor 12 personen. Ideaal dus voor een familieweekend of een weekendje met vrienden.

Kinderen zullen zich zeker opperbest vermaken in het kinderzwembad of in de nieuwere zwemhal. Tijdens de schoolvakanties worden er ook begeleide activiteiten georganiseerd voor kinderen door een animator, alias Aartje Twinkel. Op die manier vermaakt iedereen zich tijdens een vakantie op het vakantiepark Mooi Zutendaal. En de dag afsluiten doen we wellicht in schoonheid met een heerlijk avondmaal en een lekker Belgisch biertje op het terras of aan de bar. Door de unieke ligging en het aangeboden comfort, is een bezoekje aan het vakantiepark Mooi Zutendaal tijdens het hele jaar door een plezier.

Plaats een reactie