Vakantiepark Noordwijkse Duinen

Vakantie vakantieparken

[sibling-pages]

In de duinen van Zuid-Holland, tussen Katwijk en Zandvoort ligt het vakantiepark Noordwijkse Duinen, wat dus ideaal is als uitgangspunt voor een luie lekkere strandvakantie. Genieten van een dagje aan het strand kun je perfect combineren met kuieren door het centrum van Noordwijk dat barst van de winkeltjes met souvenirs en snuisterijen. Tevens vind je er vele restaurants en bars. Wanneer je dus ’s avonds geen zin hebt in je eigen tent, caravan of in je chalet te koken, kun je hier lekker genieten van een bordje lekkers. Hoewel koken geen straf is in de vele chalets of het naburige luxe appartementencomplex waar alle keukens uitgerust zijn met een uitgeruste keuken. Een aanrader is zeker een verblijf in het penthouse of een appartement met balkon en/of tuin.

Op het terrein Noordwijkse Duinen kun je bijzonder actief aan de slag, mocht het strand gaan vervelen. Er is een zwembad, een speeltuin voor de kinderen en tijdens de zomermaanden zorgt een animatieteam voor vertier. In het centrum van Noordwijk vind je ook nog een bowlingbaan, tennisbaan, een manege en een jachthaven.

Wie graag op de culturele toer gaat kan ook makkelijk van het recreatiepark Noordwijkse Duinen naar steden als Scheveningen rijden met de auto met zijn mooie stranden en Sea Life Centre, Leiden waar je onder andere het museum Naturalis vindt, naar Den Haag met zijn miniatuurstad Madurodam of het Omniversum en Amsterdam en daar de bezienswaardigheden bezoeken. Geïnteresseerden kunnen ook een bezoekje brengen aan de bloemenveiling van Naaldwijk of de bollenvelden bezoeken in de buurt.

Plaats een reactie