Vakantiepark Schouwen

Vakantie vakantieparken

[sibling-pages]

Het vakantiepark Schouwen ligt vlak in de buurt van het alom bekende dorpje Renesse, op het eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Dit gebied wordt gekenmerkt door hele mooie stranden en dus eindeloos strandplezier. Maar een vakantie op Schouwen-Duiveland is daarom niet alleen te genieten tijdens de zomermaanden. Ook tijdens de herfst kan het door zijn bonte kleurenpalet veel te bieden hebben. Renesse, een klein plaatsje aan de westkust van Schouwen-Duiveland is een zeer geliefde plaats bij watersporters. Een dagje zwemmen, een wandeling langs het strand zorgen zeker voor rust en ontspanning.

En slechts op 15 minuten loopafstand van het Noordzeestrand en 5 minuten van het dorpje Renesse met zijn vele boetiekjes en terrasjes, ligt een park dat jou zal laten genieten tijdens je vakantie.

In de duinen en langs het strand liggen vele wandel- en fietspaden die langs mooie meertjes, bossen en duinen lopen. Aan het Grevelingenmeer in de buurt kan elke watersportliefhebber zijn hart ophalen: surfen, zeilen, zwemmen… geen waterrat laat dit stukje natuur onberoerd.

Het vakantiepark Schouwen is heel erg geschikt voor families met kinderen. Je vindt er alles wat je nodig hebt om rustig de dag door te komen: wasserettes, eethuisjes, cafetaria, sanitaire blokken, speeltuinen voor kids. Er is zelfs een Waikiki-team dat gedurende het hoogseizoen activiteiten verzorgt voor jong en oud.
Laat je inspireren door de rust en de vele mogelijkheden op Schouwen-Duiveland en op het park Schouwen om zo nieuwe energie te tanken om nadien weer heerlijk rustig uit vakantie terug te keren naar huis.

Plaats een reactie