Vakantiepark Westerbergen

Vakantie vakantieparken

[sibling-pages]

Stel je een vakantieplekje voor midden in vele uitgestrekte bossen, adembenemende heides en enkel omgeven door oude charmante boerderijen. Niemand die zich deze droom voor werkelijkheid houdt en toch is het mogelijk. Het vakantiepark Westerbergen ligt ten midden van het natuurgebied ‘Boswachterij Ruinen’. Dit heel erg mooi bosrijk gebied met vele verschillende boomsoorten, zoals naaldbomen en loofbomen en met meren is een topper. Men waant er zich zelfs in de Schotse Highlands. Het natuurgebied Ruinen is dan ook een topper voor wandelaars en fietsers die er hun hart willen uitleven.

Het vakantiepark Westerbergen op zich is een zeer kindvriendelijk park dat voor elke leeftijd iets in zijn mars heeft. In het hoofdgebouw is er een grote overdekte speelhal waar je zelfs kan lasershooten. Kleinere gasten worden opgevangen door een animatieteam tijdens de zomermaanden.

In de omgeving kun je genieten van al wat de natuur te bieden heeft: rustieke landwegels, heidevelden, schaapskudden, vennetjes… Uren kun je er op de fiets of te voet spenderen met achter elke hoek wel weer een verrassing inzake fauna en flora. Zo zijn zeker de bossen van ´Boswachterij Ruinen´de moeite waard. Wist je dat je er ook hunebedden op de Havelterberg vindt en ooievaars in het Reestdal? Verderop ligt dan nog de Kop van Overijssel met het dorpje Giethoorn waar je een fluisterbootje kunt huren.

In de buurt vind je ook het Drents museum in Assen, het museumdorp Orvelte en andere grote steden als Hoogeveen, Meppel, Emmen met zijn fantastische dierentuin en Assen en zijn verkeerspark.

Plaats een reactie