6-daagse Bloemencorso Cruise – Nederland

294.00

6-daagse Bloemencorso Cruise ***+

Bezoek prachtige steden in Noord-Holland met als hoogtepunt de bekende Bloemencorso van de Bollenstreek tijdens deze unieke 6-daagse riviercruise per uitstekende 3-…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

6-daagse Bloemencorso Cruise ***+

Bezoek prachtige steden in Noord-Holland met als hoogtepunt de bekende Bloemencorso van de Bollenstreek tijdens deze unieke 6-daagse riviercruise per uitstekende 3-sterren-plus schip, MS Allegro. Medemblik en Enkhuizen zijn slechts enkele pittoreske bestemmingen die u kunt gaan ontdekken!

U kunt op de eerste dag inschepen op het MS Allegro in de Bataviahaven van Lelystad. De Bataviahaven staat bekend als een prachtige haven waar ook de replica van het VOC-Schip Batavia gelegen is. Vanuit Lelystad zet het schip koers naar het Noord-Hollandse Medemblik! Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en door zijn prachtige ligging direct aan het IJsselmeer zeker een bezoek waard. Bezoek het kloosterhuis, het Dijkshuis of het uit de 13e eeuw daterende Kasteel Radboud! Na Medemblik staat Haarlem op het programma waar u onder andere kunt genieten van alle pracht & praal tijdens de wereldberoemde Bloemencorso. In de avond kunt u een excursie boeken en het beroemde corso gaan bekijken. De volgende dag blijven we extra lang in Haarlem liggen waar u in alle rust de in het centrum de opgestelde praalwagens kunt gaan bekijken. Daarnaast kunt u de bekende St. Bavo kerk bezoeken of heerlijk rondkijken in de vele unieke winkeltjes die deze prachtige stad rijk is. Na Haarlem vaart het MS Allegro door richting de grootste plaats binnen de Zaanstreek; Zaandam. Verken het gezellige Stadshart en geniet van de cultuur en historie die deze plaats rijk is! Een uitstapje naar de Zaanse Schans is een belevenis opzich! Wandel langs het bakkerijmuseum en geniet van de heerlijke geur van versgebakken brood of bezoek de kaasmakerij. Vervolgens zetten we koers richting het pittoreske Enkhuizen. Enkhuizen staat bekend als ?haringstad? vanwege haar verleden als centrum voor de haringvisserij.

Tot slot vaart het MS Allegro terug naar de haven van Lelystad. Na het ontschepen dient u op eigen gelegenheid naar huis te reizen of u kunt nog genieten van wat Lelystad te bieden heeft.

Gedurende uw verblijf aan boord zal het u aan niets ontbreken. Geniet van een smakelijk ontbijt en diner, ontspan in de gezellige lounge en kijk uit over het mooie landschap dat we passeren. Ontbijt, lunch en diner zijn tijdens de gehele riviercruise inbegrepen!

Open dagen 2018

Komt u een kijkje nemen op het MS Allegro ***+ van Calanda Riverline Cruises op 23-, 24- en 25 maart? Aan boord vertellen onze medewerkers tijdens een rondleiding meer over alle mogelijkheden van een riviercruise of over de prachtige routes die aangeboden worden. Ter afsluiting wordt een kopje koffie/thee met iets lekkers aangeboden. 

Vrijdag 23 maart Haarlem (Spaarndamseweg t.h.v. floresstraat) 10.00 – 16.00 uur

Zaterdag 24 maart Rotterdam (Boompjeskade) 10.00 – 16.00 uur

Zondag 25 maart Lelystad (Batavia Haven) 11.00 – 16.00 uur

 

Extra informatie

Aantal dagen