Azuline Galfi Hotel – Spanje

326.00

Zonvakantie Ibiza – Azuline Galfi Hotel  **

In het Azuline Galfi Hotel komt u heerlijk tot rust. Het hotel heeft een rustige ligging en is een Only Adult hotel. Door de ideale ligging kunt u va…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Ibiza – Azuline Galfi Hotel  **

In het Azuline Galfi Hotel komt u heerlijk tot rust. Het hotel heeft een rustige ligging en is een Only Adult hotel. Door de ideale ligging kunt u vanaf het hotel makkelijk naar het strand of wandelt u via de gezellige boulevard naar het centrum van San Antionio. Kortom: Azuline Galfi Hotel dient als een ideale uitvalsbasis voor het maken van heerlijke wandelingen of om juist heerlijk te relaxen in de zon!

San Antonio is een moderne badplaats met tal van mooie stranden. Dit is dé plek waar in de sunsetbars de beroemde Ibiza-sound is ontstaan. Vooral in het hoogseizoen is het uitgaansleven er bruisend en uitbundig. De uitgaansgelegenheden lijken elk jaar een wedstrijd te houden voor dé beste club van San Antonio en zo wordt het niveau en de uitstraling elk jaar grootser en sensationeler. Naast bars, discotheken en nachtclubs zijn er ook diverse leuke winkels, restaurants en gezellige terrasjes. Een avondwandeling over de promenade van San Antonio is een belevenis op zich. Toch zijn er ook genoeg plekken in de badplaats die lekker rustig zijn en diverse stranden zijn ook prima geschikt voor kinderen. Erg gunstig is bovendien de ligging van de badplaats ten opzichte van de natuur en leuke baaitjes. Alle reden om uw volgende vakantie in San Antonio te vieren!

Tijdens uw vakantie in San Antonio zult u zich geen moment vervelen. Naast lekker zonnen op het strand, relaxen in een sunsetbar, heerlijk uit eten gaan en stappen, kunt u er ook prima winkelen. In de badplaats zijn verschillende centra waar u de leukste souvenirs en outfits scoort. Daarnaast zijn er verschillende markten waar groente, fruit en souvenirs verkocht worden. Tijdens zo?n dagje shoppen lekker uit lunchen? Geniet dan van een biologische brunch in Café Meke. Huur ook eens een auto om de rest van het eiland te verkennen. Zo ontdekt u het prachtige binnenland, romantische baaitjes, lokale restaurantjes, gezellige hippiemarktjes en andere leuke badplaatsen. En wat dacht u van een uitstapje naar de hoofdstad van het eiland Ibiza-Stad?

Extra informatie

Aantal dagen