Bingo Curaçao – Curacao

499.00

Bingo Curaçao Appartementen ****

Wilt u voordelig op vakantie naar het schitterende eiland Curaçao? Word verliefd op de parelwitte zandstranden, adembenemende duiklocaties en het kleur…

Artikelnummer: CWBINB Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Bingo Curaçao Appartementen ****

Wilt u voordelig op vakantie naar het schitterende eiland Curaçao? Word verliefd op de parelwitte zandstranden, adembenemende duiklocaties en het kleurrijke straatbeeld van Curaçao. Kies voor een vakantie Curaçao en doe hetzelfde als wat de inwoners al generaties lang doen: ontspan! In ongeveer 9 uur vliegt u met KLM naar het paradijselijke eiland Curaçao en ervaart u zelf welke schatten het eiland te bieden heeft. Boek snel de 4-sterren Verrassingsreis Curaçao voor een zeer scherpe prijs. Bon Bini, oftewel welkom op Curaçao!

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan naar Curaçao. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het appartement als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

 

Stip Reizen koopt deze extra voordelige kamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

 

U boekt tegen een super lage prijs een Verrassingsreis Curaçao en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven. Het kan dus zijn dat u in hetzelfde appartement of hotelkamer verblijft als uw buurman, maar u honderden euro?s voordeliger uit bent. U heeft namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen Bingo Curaçao

Bij de meeste mensen staat Curaçao bekend als de ultieme zon, zee en strandbestemming. En terecht! Curaçao maakt zijn clichébeeld helemaal waar: denk aan eindeloze witte zandstranden met wuivende palmbomen en een intens blauwe zee. In totaal heeft het eiland 38 zeer diverse stranden. En ondanks de afstand voelt Curaçao vertrouwd, vanwege de Nederlandse taal die er gesproken wordt. U verneemt bij aankomst waar u verblijft echter is dit te allen tijde een 4-sterren accommodatie.

 

Ligging Bingo Curaçao

De 4* Verrassinges appartementen en/of hotelkamers liggen verspreid over het eiland Curaçao. Bij aankomst op de luchthaven verneemt u de naam van uw accommodatie en wordt uw transfer verzorgd. De Verrassings appartementen en/of hotelkamers zijn appartementen en/of hotels waar Stip Reizen mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kunt u in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

 

I.v.m. het vooraf niet bekend zijn van de accommodatie, is deze Verrassingsreis niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Bovendien, vanwege het vooraf niet bekend zijn van de accommodatie, is het niet mogelijk een preferentie door te geven.

 

Verzorging Bingo Curaçao

De verzorging is op basis van logies, er zijn geen maaltijden inbegrepen.

 

Extra informatie

Aantal dagen