Bingo Kreta 2* – Griekenland

249.00

Bingo Kreta **

Geniet nu super voordelig van een zonvakantie naar het Griekse eiland Kreta en verblijf in een 2-sterren hotel o.b.v. logies en ontbijt! Met deze Bingo reis krijgt u ter plaatse te ho…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Bingo Kreta **

Geniet nu super voordelig van een zonvakantie naar het Griekse eiland Kreta en verblijf in een 2-sterren hotel o.b.v. logies en ontbijt! Met deze Bingo reis krijgt u ter plaatse te horen in welke accommodatie u verblijft.
Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding om te voorkomen dat zij de indruk wekken dat de kwaliteit en service als gevolg van de prijsverlaging afnemen. Stip Reizen koopt deze extra voordelige hotels op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs! OP = OP!
 

Kreta is al jarenlang een zeer populaire vakantiebestemming onder de Nederlandse vakantieganger en is tevens het grootste eiland van Griekenland. Kreta is een heerlijk eiland om met een auto erop uit te trekken. Zo kunt u een bezoekje brengen aan één van de kleine dorpjes en op eigen tempo de prachtige natuur ontdekken. Daarnaast vindt u er tal van bezienswaardigheden die een bezoek meer dan waard zijn. Zonaanbidders kunnen volop genieten van de zon op één van de kleine strandjes of ontspannen bij het zwembad.

Boek nu deze fantastische Bingo reis waarbij u extra voordelig van een heerlijke zonvakantie naar het Griekse eiland Kreta geniet!

Extra informatie

Aantal dagen