Bingo Kreta Appartementen – Griekenland

199.00

Bingo Kreta Appartementen ***

Geniet nu super voordelig van een zonvakantie naar het Griekse eiland Kreta en verblijf in een 3-sterren studio/appartement o.b.v. logies! Met deze verrassingsreis krij…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Bingo Kreta Appartementen ***

Geniet nu super voordelig van een zonvakantie naar het Griekse eiland Kreta en verblijf in een 3-sterren studio/appartement o.b.v. logies! Met deze verrassingsreis krijgt u ter plaatse te horen in welke accommodatie u verblijft.
Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding om te voorkomen dat zij de indruk wekken dat de kwaliteit en service als gevolg van de prijsverlaging afnemen. Stip Reizen koopt deze extra voordelige studio's/appartementen op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs! OP = OP!
 

Kreta is al jarenlang een zeer populaire vakantiebestemming onder de Nederlandse vakantieganger en is tevens het grootste eiland van Griekenland. Kreta is een heerlijk eiland om met een auto erop uit te trekken. Zo kunt u een bezoekje brengen aan één van de kleine dorpjes en op eigen tempo de prachtige natuur ontdekken. Daarnaast vindt u er tal van bezienswaardigheden die een bezoek meer dan waard zijn. Zonaanbidders kunnen volop genieten van de zon op één van de kleine strandjes of ontspannen bij het zwembad.

Boek nu deze fantastische verrassingsreis waarbij u extra voordelig van een heerlijke zonvakantie naar het Griekse eiland Kreta geniet!

Extra informatie

Aantal dagen