Blue Horizon – Griekenland

446.00

Zonvakantie Griekenland – Blue Horizon ****

Boek nu uw zonvakantie naar het op drie na grootste eiland van Griekenland, Rhodos! Dit eiland is al jarenlang een populair vakantie-eiland door haar prac…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Griekenland – Blue Horizon ****

Boek nu uw zonvakantie naar het op drie na grootste eiland van Griekenland, Rhodos! Dit eiland is al jarenlang een populair vakantie-eiland door haar prachtige natuur en vele bezienswaardigheden. Door de oostelijke ligging van het eiland, ligt het slechts op een paar kilometer van het Turkse vasteland. Dat is terug te zien in de flora en fauna van het eiland. Het binnenland is bergachtig en begroeid met talrijke bossen.

Ook op het gebied van bezienswaardigheden en activiteiten heeft het eiland veel te bieden. Neemt u eens een kijkje in het oude centrum van Rhodos-Stad, waar talloze leuke winkeltjes, terrasjes en de mooie haven omringd worden door de oude kasteelmuren. Of bezoek Trianda en Ixia, populaire bestemmingen voor surfliefhebbers.

Ook in hotel Blue Horizon hoeft u zich niet te vervelen. U kunt hier heerlijk genieten aan het zwembad, op het zonneterras of aan het strand, of één van de sport- en spelactiviteiten beoefenen. Aan de kleinste gasten is ook gedacht: het hotel heeft een miniclub, speeltuin en het animatieteam zorgt voor een leuk en afwisselend programma.

Twijfel niet en boek nu hotel Blue Horizon voor een geweldige zonvakantie op Rhodos!

Extra informatie

Aantal dagen