Blue View Appartementen – Caribisch Gebied

1,115.00

Echt Caribische 2- en 3-kamer appartementen, direct aan zee in het rustige Westpunt

Uitzicht en nog eens uitzicht vanuit Blue View Appartementen
Als je na een rit waarin je de bebouwing geleidelijk…

Artikelnummer: 1029 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Echt Caribische 2- en 3-kamer appartementen, direct aan zee in het rustige Westpunt

Uitzicht en nog eens uitzicht vanuit Blue View Appartementen
Als je na een rit waarin je de bebouwing geleidelijk achter je hebt gelaten en de natuur rondom je gezichtsveld heeft gevuld, bereik je Blue View Appartementen. Je parkeert je huurauto bij de voordeur van je appartement en bedenkt dat dit wel heel sterk aan een Amerikaans motel doet denken. Zodra je echter je appartement betreedt, weet je gelijk weer waarom je hier geboekt hebt. Waauw, wat een mangnifiek uitzicht. De Oceaan strekt zich spectaculair voor je uit en het balkon is zo uitnodigend dat je op slag je bagage vergeet. Dat wordt cocktailtjes nippen bij zonsondergang, slapen bij het geluid van de golven en de volgende dag ontbijten terwijl de vissers hun bootjes de oceaan opsturen.

Strand en oceaan onder handbereik
Blue View Appartementen hangt bijna boven de oceaan boven op de rots die het strandje van Playa Forti begrenst, dus strand bezoek is een kwestie van afdalen. En als je liever in zoetwater zwemt dan ligt even verderop Rancho El Sobrito waar alle gasten van Blue View welkom zijn in het zwembad of in het kleurrijke Caribische restaurant. Je vindt hier ook de receptie van Blue View Appartementen.

2- en 3-kamer appartement met Caribische sfeer en eigen duikschool
De naam zegt het al en inderdaad het is veel blauw dat je ziet. Maar het is hier op haar plaats. Je voelt je al gauw thuis in je Caribisch blauwe appartement met witte accenten. Kies uit een studio, 2- of zelfs 3-kamer appartement. De inrichting is doeltreffend; je vindt er alles wat je nodig hebt voor je tropische vakantie. De keuken is volledig ingericht zodat je ook een keer zelf je culinaire kunsten tentoon kunt stellen. Alle slaapkamers hebben airco en gratis wifi om af en toe nog even te kijken wat er in de thuiswereld gebeurt. Maar wie wil dat nu op vakantie? Blue View biedt ander vermaak zoals de eigen duikschool waar je nu eindelijk eens kunt leren duiken of als volleerde veteraan zelf het onderwaterleven zo vanaf het strand kunt verkennen. Je kunt 24 uur per dag een beroep doen op ondersteuning en uitrusting.

Unieke ligging op de westpunt van Curaçao

Blue View ligt zo?n beetje op de rand van Curaçao. Erg veel verder westwaarts kun je niet. Het is de natuur die hier centraal staat. Om bij Blue View te komen moet je langs het Christoffelpark rijden. In het park kun je prachtige trackings doen, van rustig wandelen tot en met ruig klimwerk. De flora en fauna zijn ongekend. Het park organniseert ook allerlei activiteiten zoals volle maan wandelingen en safari?s bij zonsopgang. En niets houdt je tegen het park zelf te verkennen op een mountainbike. Houd je meer van de onderwaternatuur dan zijn er talloze mogelijkheden om een duik te organiseren. Tot slot kent het westen van Curaçao vele leuke strandjes waar het er voornamelijk gemoedelijk aan toe gaat. Niets geen drukte hier.

Studio (2 personen)

Woonslaapkamer met 2-persoons bed (2 m)

Volledig ingerichte keuken met koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en oven

Badkamer met douche en toilet

Sateliet TV met Nederlandse kanalen

Balkon met zeezicht en zitje

2 kamer appartement (2-3 personen)
Zoals studio maar met een extra half open of gesloten slaapkamer met airco en 2-persoonsbed. Derde bed wordt in de slaapkamer geplaatst i.v.m. airco.

3 kamer appartement( 2-5 personen)

Zoals 2 kamer appartment maar met nog een extra slaapkamer met airco. Vijfde bed wordt in een slaapkamer geplaatst i.v.m. airco

Faciliteiten:

Zwembad met ligbedden en parasols bij Rancho El Sobrito

Bar/Restaurant, ook bij Rancho El Sobrito

Wifi, gratis

Kluisje, gratis

Schoonmaak, wissel handdoeken en bedlinnen 1x per week

Gratis parkeren

Barbecue (reserveren bij receptie)

Totaal 7 appartementen

NB: Airco inclusief voor normaal gebruik = 15KW per dag wat neerkomt op verkoeling gedurende 8 uur per dag/nacht. Alle airco?s hebben een eigen meter die bij aankomst wordt opgenomen. Meer gebruik dan 15KW per dag wordt afgerekend tegen $0,50 per KW. De airco(?s) zijn alleen in de slaapkamer(s) geplaatst.

Extra informatie

Aantal dagen