Buitengoed Fredeshiem – Nederland

860.00

Buitengoed Fredeshiem ligt prachtig op een lommerrijk eigen terrein van 14 ha middenin de bossen. Het ligt 4 km buiten het oude vestingstadje Steenwijk, tussen Meppel en Heerenveen. Het overbekende Gi…

Artikelnummer: HOV154 Categorieën: ,

Beschrijving

Buitengoed Fredeshiem ligt prachtig op een lommerrijk eigen terrein van 14 ha middenin de bossen. Het ligt 4 km buiten het oude vestingstadje Steenwijk, tussen Meppel en Heerenveen. Het overbekende Giethoorn ligt om de hoek. In de omgeving van het park zijn vele uitstapjes te maken: Natuurparken de Weerribben en Dwingelderveld, het brinkdorp Diever of lekker wandelen en fietsen in de natuur vanaf de voordeur. Een dagje winkelen of cultuur proeven in de Hanzestad Zwolle behoort ook tot de mogelijkheden. Het Noorderdierenpark Emmen, Museumdorp Orvelte en de pretparken Attractiepark Slagharen en het overdekte Speelstad Oranje zijn dichtbij te vinden.
De recreatiemogelijkheden op Buitengoed Fredeshiem zijn al net zo afwisselend als de omgeving; zo kunt u wandelen, fietsen, skelteren, jeu de boules spelen, klootschieten, GPS-en (geocaching), mountainbiken, handboogschieten en tafeltennissen. U maakt gratis gebruik van het buiten zwembad op 200m afstand, welke van de naast gelegen camping is. Het zwembad is alleen te gebruiken in het hoogseizoen. Ook is er een prachtig vormgegeven Inspiratiepad te vinden op het terrein. Vakantie op Buitengoed Fredeshiem staat voor: rust, ruimte, privacyén modern comfort.

Extra informatie

Aantal dagen

Personen