Buitengoed Fredeshiem – Nederland

468.00

Buitengoed Fredeshiem ligt prachtig op een lommerrijk eigen terrein van 14 ha middenin de bossen. Het ligt 4 km buiten het oude vestingstadje Steenwijk, tussen Meppel en Heerenveen. Het overbekende Gi…

Artikelnummer: HOV156 Categorieën: ,

Beschrijving

Buitengoed Fredeshiem ligt prachtig op een lommerrijk eigen terrein van 14 ha middenin de bossen. Het ligt 4 km buiten het oude vestingstadje Steenwijk, tussen Meppel en Heerenveen. Het overbekende Giethoorn ligt om de hoek. In de omgeving van het park zijn vele uitstapjes te maken: Natuurparken de Weerribben en Dwingelderveld, het brinkdorp Diever of lekker wandelen en fietsen in de natuur vanaf de voordeur. Een dagje winkelen of cultuur proeven in de Hanzestad Zwolle behoort ook tot de mogelijkheden. Het Noorderdierenpark Emmen, Museumdorp Orvelte en de pretparken Attractiepark Slagharen en het overdekte Speelstad Oranje zijn dichtbij te vinden.
De recreatiemogelijkheden op Buitengoed Fredeshiem zijn al net zo afwisselend als de omgeving; zo kunt u wandelen, fietsen, skelteren, jeu de boules spelen, klootschieten, GPS-en (geocaching), mountainbiken, handboogschieten en tafeltennissen. U maakt gratis gebruik van het buiten zwembad op 200m afstand. Ook is er een prachtig vormgegeven Inspiratiepad te vinden op het terrein. Op het landgoed staan ruim uit elkaar een 7-tal comfortabele vakantiehuizen voor 2-6 personen, aan de rand van bos of weide. Op aanvraag is een rookvrije woning of woning voor mindervaliden beschikbaar. Vakantie op Buitengoed Fredeshiem staat voor: rust, ruimte, privacyén modern comfort. Houdt er rekening mee dat bij uw boeking het een vakantiehuis met een sauna of een vakantiewoning met tweede toilet kan zijn. U kunt uw voorkeur aangeven en dan zullen wij de beschikbaarheid controleren.

Extra informatie

Aantal dagen

Personen