Casa El Roble – Spanje

579.00

Charmant vakantiehuis dat naadloos past in zijn natuurlijke omgeving

 

Fascinerende omgeving 

Casa El Roble is te vinden bij het oude en hooggelegen Fontanales, in een gebied dat Rural…

Artikelnummer: 2881 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Charmant vakantiehuis dat naadloos past in zijn natuurlijke omgeving

 

Fascinerende omgeving 

Casa El Roble is te vinden bij het oude en hooggelegen Fontanales, in een gebied dat Rural Parc of Doramas heet. Ik was zeer onder de indruk van de schoonheid van de natuur in deze omgeving, de vele verschillende kleuren groen, de afwisseling van ruig en glooiend en zacht. Fascinerend. Een heel verschil met het drogere zuiden van Gran Canaria. Als ik wat meer tijd had gehad, had ik zeker een van de uitgezette wandelingen gedaan, want dit gebied vraagt er gewoon om ook wandelend ontdekt te worden. 

 

Een natuurlijk gehouden tuin met oude bomen

Casa El Roble past naadloos in deze omgeving. Als je je auto boven hebt neergezet, de trap afloopt en het leuke huisje zo ziet staan, met haar veranda, natuurlijk gehouden tuin en een paar oude bomen, de leuke zitjes en het zwembad, dan zul je dat zeker beamen. Binnen is het een typisch Canarisch huis, met een woonkamer met een vide, waar ook geslapen kan worden en een aparte slaapkamer. Verwacht geen overdadige luxe, maar zeker wel dat je er comfortabel zult verblijven. 

 

Omgeving 

Fontanales ligt vrij afgelegen en heeft daardoor haar charme van weleer behouden. Als je zo aan komt rijden en het witte dorpje zo mooi ziet afsteken tegen de groene omgeving, wil je maar één ding en dat is even uitstappen, een poosje staren en uiteraard er een foto van maken. In Fortanales is verder niet zoveel te doen. Er is een klein supermarktje, een restaurantje en een bar. Voor je dagelijkse boodschappen kun je denk ik beter de andere kant op rijden, naar Montaña Alta (3,5 km). Daar is een Spar en ook een bank. Of naar het grotere Moya (9 km). Moya is trouwens een bijzonder dorp, waar de dorpskerk aan de rand van een ravijn gebouwd is. 

 

Vakantiehuis (2-4 personen)

1 slaapkamer met 2-persoonsbed, 1 x 2-persoonsbed op de vide 

Badkamer met douche, wastafel en toilet

Open keuken met keramische kookplaat (2-pits), magnetron, ijskast, eettafel

Woonruimte met zithoek, tv

Kachel 

Privé zwembad met zonneterras 

Veranda met zitje

Tuin met barbecue

 

Ook naar Casa El Roble? Karin verzorgt het graag voor je. 

 

Extra informatie

Aantal dagen