Casa La Malvasia – Spanje

539.00

Uitmuntende casa's met luxueuze, ruimtelijke inrichting.

 

Mooie geschakelde casa?s.

In het zuiden van Tenerife, op een steenworp afstand van het authentieke Arico en praktisch aan…

Artikelnummer: 2574 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Uitmuntende casa's met luxueuze, ruimtelijke inrichting.

 

Mooie geschakelde casa?s.

In het zuiden van Tenerife, op een steenworp afstand van het authentieke Arico en praktisch aan de voet van de vulkaan, vind je 3 mooie geschakelde casa?s midden in een grote boomgaard. Zo samen met de zeer creatief ingerichte tuin en het mooi gevormde zwembad lijkt het wel een juweeltje ergens op een tropisch eiland. De inrichting van de huizen is op zijn zachts gezegd smaakvol te noemen en vooral luxe. Bovendien zijn de 3 casa's zonder meer ruim. Niets staat heerlijk ontbijten en genieten van de rust in de zon met uitzicht op zee in de weg. 

 

Lieflijk Arico Nuevo 

Het kleine plaatsje Arico Nuevo ligt verborgen langs de oude weg de TF28. Het is een lieflijk plaatsje van oude witte huisjes in smalle steegjes. Het is authentiek en rustig gebleven omdat het grote toerisme ontbreekt. Aan het begin van het dorp is een uitkijkpunt dat het soort uitzicht biedt, dat je op veel van de ansichtkaarten ziet die je op Tenerife kunt kopen. Misschien, terwijl je door de straatjes kuiert, gaat er wel ergens één van de door de zon gebleekte deuren open, zodat je een glimp krijgt van de met palmen en bloemen begroeide binnentuin die iedereen hier heeft. Praktisch gezien heb je hier een bakker en een slager voor verse producten maar ook een grote supermarkt. 

 

Het hele dorp oranje-roze

Arico is slechts een paar kilometer van het bergdorp Vilaflor, het hoogst gelegen dorp van Tenerife. Misschien heb je geluk en ben je in het juiste jaargetijde voor de klaprozen op Tenerife. Dan kleurt het hele dorp en alles eromheen oranje-roze. Maar bloeien ze niet, is er toch genoeg te zien. Het is een dorp van kleine huisjes en oude ambachten. Als je er bent, ga dan vooral even bij de bakker binnen en koop wat boterkoek. Heerlijk. Mocht het september zijn, dan is het tijd voor de wijnoogst. Vraag gerust of je de druiven mag proeven; dat wordt gezien als een compliment. 

 

Casa (2 tot 7 personen) 

Volledig ingerichte open keuken met eethoek

Woongedeelte met allesbrander, lcd-tv, dvd en zitje

3 slaapkamers waarvan 2 met 2-persoonsbed en 1 met 2 x 1-persoonsbed

3 badkamers met bad en/of douche

Wifi 

Privé tuin

 

Faciliteiten

Zwembad met ligbedden

Gezamelijke tuin

Parkeerplaats 

 

Ook naar Casa La Malvasia? Karin verzorgt het graag voor je. 

Extra informatie

Aantal dagen