Century Resort – Griekenland

349.00

Zonvakantie Acharavi, Corfu – Century Resort ****

Century Resort ligt op circa 600 m van het zandstrand en op ongeveer 150 m van het centrum van Acharavi. Daar vindt u ook een bushalte en diverse wi…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Acharavi, Corfu – Century Resort ****

Century Resort ligt op circa 600 m van het zandstrand en op ongeveer 150 m van het centrum van Acharavi. Daar vindt u ook een bushalte en diverse winkeltjes en restaurantjes. Het kustdorp Acharavi ligt in het noorden van Corfu aan de baai van Roda. Het is een moderne en populaire badplaats die samen met Roda en Almiros een grote, lange baai deelt. De naam van deze geliefde plaats was ooit Ivi (Hebe), maar nadat de Romeinen voet op Corfu zetten en de stad met de grond gelijk werd gemaakt, werd de naam veranderd in Acharavi dat ?ongelukkige jeugd? betekent. Acharavi heeft een oud gedeelte waar u het traditionele Griekenland leert kennen met prachtige historische gebouwen en opgravingen. De omgeving is mooi groen en het is dan ook heerlijk wandelen door de ongerepte natuur. Kom volledig tot rust en geniet van al het moois tijdens uw vakantie in Acharavi.

 

U kunt heerlijk ontspannen op de fijne stranden rondom Acharavi. De langgerekte stranden lopen langzaam af in zee wat ideaal is voor gezinnen met jonge kinderen. Maak kennis met de onderwaterwereld door te gaan snorkelen of wees actief met één van de andere watersporten. In het centrum van Acharavi vindt u gezellige winkeltjes, tavernes, terrasjes en bars. Haal verse broodjes bij de bakker en smul van de dagvangst in een goed visrestaurant. Een vakantie in Acharavi staat garant voor een heerlijk verblijf.

 

 

Extra informatie

Aantal dagen