Club Europa – Spanje

449.00

Zonvakantie Mallorca – Fergus Club Europa ****

Verblijf tijdens uw zonvakantie Mallorca in het heerlijke All Inclusive 4-sterren Fergus Club Europa. Het complex is afgelopen winter gerenoveerd en st…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Mallorca – Fergus Club Europa ****

Verblijf tijdens uw zonvakantie Mallorca in het heerlijke All Inclusive 4-sterren Fergus Club Europa. Het complex is afgelopen winter gerenoveerd en staat te popelen om u als gast te ontvangen! Het complex is gebouwd in bungalowstijl en voorzien van vele faciliteiten zoals meerdere zwembaden, eet- en drinkgelegenheden, sporfaciliteiten en animatie voor zowel jong als oud. Het complex is zeer geschikt voor families en is gelegen aan de rand van Paguera, waarbij u erg rustig kunt genieten van uw zonvakantie én toch zeer dicht bij de gezellige badplaats bent! 

Paguera is gelegen aan de westkant van het spaanse eiland Mallorca en biedt u alles voor een prachtige zonvakantie Mallorca. Paguera ligt aan een prachtig beschutte baai met helderblauw water. Het goudkleurige strand loopt langzaam af waardoor het ook voor kinderen veilig is om lekker te zwemmen. Paguera is een gezellige en deels autovrije badplaats met vele winkeltjes, restaurants, terrasjes en bars. Vanuit deze plaats kunt u ook gemakkelijk de rest van het eiland verkennen. Ga bijvoorbeeld verder naar de westkust of ga een dag naar de hoofdstad van Mallorca, Palma de Mallorca. Natuurlijk worden er ook diverse leuke excursies geregeld, waarbij u bijvoorbeeld per jeepsafari het eiland kunt verkennen! Dat wordt een prachtige zonvakantie Mallorca!

Extra informatie

Aantal dagen