Cruise – Paascruise over de Rijn – Nederland

394.00

Paascruise over de Rijn ***+

Het is volop genieten tijdens deze 9-daagse Paascruise langs prachtige steden aan de Rijn. Zo kunt u heerlijk rondslenteren in het centrum van Düsseldorf en Bonn&nb…

Artikelnummer: CRRPAB Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Paascruise over de Rijn ***+

Het is volop genieten tijdens deze 9-daagse Paascruise langs prachtige steden aan de Rijn. Zo kunt u heerlijk rondslenteren in het centrum van Düsseldorf en Bonn en regionale wijnen proeven in het Moezelgebied. Tijdens de riviercruise zijn ontbijt, lunch en diner inbegrepen en bovendien is er vrijwel dagelijks entertainment aan boord van het MS Allegro. Vertrek alléén op 31 maart! 

U reist op eigen gelegenheid naar Lelystad, alwaar u inscheept aan boord van het MS Allegro. Na uw inscheping zet het schip koers via Wijk bij Duurstede en Nijmegen naar Düsseldorf, waar u heerlijk kunt vertoeven om één van de velen terrassen die deze stad rijk is! En wat te denken van de oude hoofdstad van West-Duitsland Bonn. Breng een bezoek aan Kurfüstliches Schloss, éen van de oudste paleizen of breng bezoek het Altes Rathaus die u kunt vinden op de markt van Bonn.

Na het bezoek aan Bonn vaart het schip op de vijfde dag door naar Andernach. Het schilderachtige Andernach kent met haar 2000 jaar een lange geschiedenis, die nog altijd terug te zien is in het stadsbeeld. Maak een heerlijke wandeling door de oude straten en langs middeleeuwse bouwwerken, bewonder de bezienswaardigheden en geniet tussendoor van een heerlijke kop koffie. Vanuit Andernach varen we door naar de romantische plaatsen Rüdesheim en Mainz welke gelegen zijn aan de Rijn en tot slot brengen we een bezoek aan Boppard. Aan de rand van Boppard kunt u de bewaard gebleven en indrukwekkende vesting Bodobrica bezoeken. Helaas is het dan alweer tijd voor de eindbestemming van deze heerlijke riviercruise; Koblenz. Na ontscheping volgt de busreis naar de door u gekozen uitstapplaats in Nederland per comfortabele touringcar.

Open dagen 2018

Komt u een kijkje nemen op het MS Allegro ***+ van Calanda Riverline Cruises op 23-, 24- en 25 maart? Aan boord vertellen onze medewerkers tijdens een rondleiding meer over alle mogelijkheden van een riviercruise of over de prachtige routes die aangeboden worden. Ter afsluiting wordt een kopje koffie/thee met iets lekkers aangeboden. 

Vrijdag 23 maart Haarlem (Spaarndamseweg t.h.v. floresstraat) 10.00 – 16.00 uur

Zaterdag 24 maart Rotterdam (Boompjeskade) 10.00 – 16.00 uur

Zondag 25 maart Lelystad (Batavia Haven) 11.00 – 16.00 uur

 

 

 

 

Extra informatie

Aantal dagen