Cruise – Riviercruise het mooiste van Midden Nederland en Zeeland – Nederland

454.00

Riviercruise het mooiste van Midden Nederland en Zeeland ***+

Wilt u aanstaande zomer Nederland op een bijzondere manier ontdekken? Dat kan met Stip Reizen! Tijdens deze eenmalige 8-daagse riviercru…

Artikelnummer: CRRZEB Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Riviercruise het mooiste van Midden Nederland en Zeeland ***+

Wilt u aanstaande zomer Nederland op een bijzondere manier ontdekken? Dat kan met Stip Reizen! Tijdens deze eenmalige 8-daagse riviercruise per 3-sterren-plus MS Allegro, doet u meerdere mooie bestemmingen in Midden Nederland en Zeeland aan. Wat dacht u van het authentieke Schoonhoven, het historische Veere of het vestingstadje Zaltbommel? Boek snel deze unieke riviercruise, want al het moois in Nederland wacht op u…! 

Zaterdag 16 juni start deze bijzondere reis. Het MS Allegro ligt in Arnhem al op u te wachten, waar u kunt inschepen en uw vakantie echt kan beginnen! Diezelfde dag nog zet het schip koers richting dé zilverstad van Nederland: Schoonhoven. Maak op dag 2 een heerlijke ochtendwandeling langs de kade in deze authentieke Zuid-Hollandse plaats of leer alles over Hollandse zilverwerken in het Nederland Zilvermuseum. Na een drukke ochtend keert u terug naar het schip waar u kunt genieten van een heerlijke lunch, terwijl het schip u naar Roterdam brengt. Deze jonge, dynamische wereldstad toont u ondere andere bijzondere architectuur, kunst en cultuur. Een metropool met een scala aan activiteiten waar u uzelf met gemak een volle middag kunt vermaken! Nadat u Rotterdam heeft achtergelaten, zet u de reis voort naar de provincie Noord-Brabant en wel de stad Willemstad. Dit oude stadje heeft een pittoresk karakter, wat u terug kunt vinden in de vele historische gebouwen uit de 17e en 18e eeuw. Van Noord-Brabant vaart het MS Allegro-schip door naar de provincie Zeeland waar de hoofdstad Middelburg en de oude, rijke hadelsstad Veere door u zullen worden bezocht. Op de vroege avond van uw vijfde vakantiedag vaart u Hellevoetsluis binnen. Let goed op, want één van de belangrijkste bezienswaardigheden van dit dorp is vanaf het schip goed te zien: de woontoren Stuytse Hoeck. Daarnaast doet u het historische havengebied in Dordrecht aan en kunt u vanuit hier een bezoek brengen aan de wereldberoemde Hollandse molens in Kinderdijk. Tot slot meert het schip aan in het Gelderse Zaltbommel, waar u meerdere bezienswaardigheden kunt bezoeken zoals de basiliek met 'stompe-toren-zonder-spits', de Sint-Maartenskerk of de prachtige behouden stadswallen. Rijk van de nieuwe ervaringen die u heeft opgedaan, keert u terug naar Rotterdam, het eindpunt van deze unieke riviercruise. Gaat u met ons mee deze bijzondere steden in Midden Nederland en Zeeland ontdekken?

Gedurende uw verblijf aan boord van het MS Allegro ***+ zal het u aan niets ontbreken. Geniet van een smakelijk ontbtijt, lunch of diner die tijdens de gehele riviercruise zijn inbegrepen! Ontspan in de gezellige lounge en kijk uit over het mooi landschap dat we passeren. Neem op zonnige dagen plaats op het zonneterras en geniet van een drankje in de bar. U hoort het al, tijdens deze bijzondere riviercruise zal u zich niet vervelen! 

Open dagen 2018

Komt u een kijkje nemen op het MS Allegro ***+ van Calanda Riverline Cruises op 23-, 24- en 25 maart? Aan boord vertellen onze medewerkers tijdens een rondleiding meer over alle mogelijkheden van een riviercruise of over de prachtige routes die aangeboden worden. Ter afsluiting wordt een kopje koffie/thee met iets lekkers aangeboden. 

Vrijdag 23 maart Haarlem (Spaarndamseweg t.h.v. floresstraat) 10.00 – 16.00 uur

Zaterdag 24 maart Rotterdam (Boompjeskade) 10.00 – 16.00 uur

Zondag 25 maart Lelystad (Batavia Haven) 11.00 – 16.00 uur

 

 

Extra informatie

Aantal dagen