Droomcruise Bali Star Clipper – India

3,014.00

Droomcruise Star Clipper Bali ****

Gaat u met ons mee op deze geweldige reis inclusief droomcruise naar het betoverende Indonesië? Tijdens deze 22-daagse reis bezoekt u via&…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Droomcruise Star Clipper Bali ****

Gaat u met ons mee op deze geweldige reis inclusief droomcruise naar het betoverende Indonesië? Tijdens deze 22-daagse reis bezoekt u via twee verschillende vaarroutes o.a. de prachtige eilanden Bali,  Lombok en Komodo. Laat u verrassen door de schitterende ongerepte natuur en adembenemende tempels voor een hele zachte prijs! De reissom is inclusief vliegreis per top airline KLM + 23 kg bagage, transfers, verblijf in het 4-sterrenhotel Segara Village o.b.v. logies en ontbijt en droomcruise per Star Clipper! Boek snel en ontdek samen met Stip Reizen dit veelzijdige Aziatische land ter land en ter zee. 

Deze prachtige reis begint wanneer u in Amsterdam op het vliegtuig stapt en rechtstreeks per KLM naar de Denpasar (Bali) vliegt. Bij aankomst staat de transfer al op u te wachten om u comfortabel naar het 4-sterrenhotel Segara Village te vervoeren. Hier zult u de komende twee nachten verblijven.
Op uw vierde vakantiedag brengt de transfer u naar de haven van Benoa, waar het zeilschip Star Clipper al op u ligt te wachten. Het schip vervoert u, afhankelijk van de gekozen vertrekdatum, naar verschillende bestemmingen in Indonesië. 

Nadat u bent ingescheept, vaart het schip rond de klok van 19.00 uur uit naar de eerste bestemming van deze bijzondere cruise: Gili Kondo (Lombok). Bent u toe aan rust? Dan bent u op dit prachtige bounty-eiland aan het juiste adres! Zoek een plekje op het parelwitte zandstrand en ontdek al snorkelend de adembenemende onderwaterwereld.
De volgende dag brengt u door op zee. Geniet van de faciliteiten aan boord van het veelzijdige zeilschip, de gezellige sfeer die er heerst en de culinaire hoogstandjes die de chef-koks aan boord voor u bereiden. De dag op de Star Clipper vliegt voorbij en u maakt zich klaar voor een bezoek aan het Komodo National Park. De drie vulkanische eilanden die bij het park horen, dienen als beschermgebied voor algemene flora en fauna en als leefomgeving voor de komodovaraan. Spot u een van deze fascinerende hagedissen die wel tot 3 meter lang kunnen worden?! Na een bezoek aan het natuurgebied, gaat u langs bij het wereldberoemde Pink Beach. Dit prachtige en unieke strand is voorzien van wit zand vermengd met overblijfselen koraal, waardoor het strand roze kleurt. Heel bijzonder!
De volgende dag meert het zeilschip aan in Satonda Island. Dit paradijselijke eiland is voorzien prachtige baaien, ongerepte natuur en een groot kratermeer te midden van het eiland.
Tijdens de een-na-laatste dag van de droomcruise brengt u een bezoek aan de populairdere Gili-eilanden Gili Meno en Gili Trawangan. Gili Meno is het kleinste eiland van de eilandengroep en Gili Trawangan de grootste en meest toeristische. Op beide eilanden kunt u zich vergapen aan parelwitte stranden, een helderblauwe zee en een paradijselijke onderwaterwereld. 
Tot slot brengt de Star Clipper u langs Gili Nangu waar u opnieuw kunt genieten van een serene rust en schitterende stranden, voordat het zeilschip u de volgende dag terugbrengt naar het begin- en tevens eindpunt van deze droomcruise: de haven van Benoa. Hier staat een transfer voor u klaar om u naar het 4-sterrenhotel Segara Village te brengen. U geniet nog 10 dagen van een heerlijke vakantie in het prachtige Indonesië. 

Wanneer u heeft gekozen voor een vertrekdatum waarbij de Star Clipper de andere vaarroute zal volgen, dan brengt u de eerste dag van de cruise ontspannen door op zee. Rond de klok van 09.00 uur meert het schip de volgende dag aan op de eerste bestemming: Oost-Madura. Woon een race stierenrennen bij of bezoek een gemaskerde voorstelling: de meest bekende Madurese kunstvorm. 

De volgende dag brengt het schip u naar Probolinggo, Java. Vanuit deze stad kunt u bijvoorbeeld een tocht maken naar de grote vulkaan Bromo.

De volgende dag brengt u een bezoek aan de beroemde badplaats Lovina Beach waar u kunt struinen door de vele winkeltjes, zwemmen in de helderblauwe zee en plaatsnemen op de bekende zwart gekleurde stranden. 

Tijdens de vijfde cruisedag brengt het schip u naar Carik (Lombok), gevolgd door het toeristische Senggigi beach. 

Het eind van de droomcruise is bijna in zicht, maar eerst brengt u een bezoek aan het paradijselijke eiland Gili Sudak waarna de Star Clipper terugvaart naar Benoa. Hier staat de transfer op u te wachten om u naar het 4-sterrenhotel Segara Village te brengen, waar u nog 10 dagen zult vertoeven. 

 

De vakantie zit er helaas op, de transfer brengt u naar de luchthaven in Denpasar, waarna u comfortabel terugvliegt naar Amsterdam waar u de volgende dag zult arriveren.  

 

Extra informatie

Aantal dagen