– Egypte

576.00

Omschrijving:Tulip ResortHet Tulip Resort is een prachtig hotel en ligt direct aan het privé zandstrand met een prachtig huisrif. U kunt heerlijk relaxen bij één van de zwemba…

Categorieën: ,

Beschrijving

Omschrijving:Tulip ResortHet Tulip Resort is een prachtig hotel en ligt direct aan het privé zandstrand met een prachtig huisrif. U kunt heerlijk relaxen bij één van de zwembaden of aan het strand, lekker eten en ?s avonds genieten van de shows die door het animatieteam worden opgevoerd. Een heerlijke onbezorgde vakantie!

Restaurants & cafés
Er zijn meerdere restaurants, die allerlei maaltijden serveren in bepaalde thema´s. alle maaltijden zijn zeer astronomisch en worden met liefde bereid. Veder kunt u ook overdag warme maaltijden halen. Met het All Inclusive pakket beschikt u over meerdere maaltijden die worden geserveerd overdag (08:00-16:00)
Sport & ontspanning
Er worden wekelijks sportieve activiteiten georganiseerd door het hotel, waarbij de volgende sporten zijn inbegrepen: aerobics, jeu de boules, tafeltennis, fitness, beachvolleybal, aquagym, minivoetbal, darts. Veder zijn er nog andere sporten die u in uw vrije tijd kan uitoefenen.

FaciliteitenHet Tulip Resort beschikt over meerdere faciliteiten zoals, Internetruimte, aerobics, tafeltennis, fitnessruimte, twee ruimte, kliene disco,
medische assistentie, 4 zwembaden waarvan 2 verwarmd en nog veel meer.

Animatie
miniclub van 4 t/m 12 jaar 10:00-12:00/15:00-17:00 en er worden veel wekelijkse sport activiteiten georganiseerd voor ouderen vanaf 12 jaar.
KamerinfoHet Tulip Resort heeft 246 kamers, waaronder 32 familiekamers van 39m², 123 aparte bedden en 91 kingsize bed kamers elk van 32m². 96 kamers hebben een tussendeur. De kamers zijn ontworpen als laagbouw bungalows, in een grote U-vorm rondom het zwembad aangelegd. meerdere faciliteiten zijn, Airconditioning, een badkamer met douche, telefoon, minibar, kluis, een eigen terras of balkon. Sommige kamers hebben faciliteiten voor gehandicapten.

Kinderen
2 aparte kinderbaden: 1 verwarmd 1/11-30/4, speeltuin, miniclub van 4 t/m 12 jaar 10:00-12:00/15:00-17:00 en een kinderbuffet.Op 24 december is het kerstdiner in de prijs inbegrepen en op 31 december is het nieuwjaarsdiner ook in de prijs inbegrepen.