El Mouradi Palm Marina – Tunesie

373.00

Zonvakantie Tunesië – El Mouradi Palm Marina *****

Denkt u na over een zonvakantie in Tunesië bij El Mouradi Palm Marina? Denk niet langer, maar boek! In dit 5-sterren hotel verblijft u o….

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Tunesië – El Mouradi Palm Marina *****

Denkt u na over een zonvakantie in Tunesië bij El Mouradi Palm Marina? Denk niet langer, maar boek! In dit 5-sterren hotel verblijft u o.b.v. All Inclusive en zult u niets tekort komen. Geniet van het lekkere eten, een frisse duik in het prachtige zwembad en laat u vermaken door het enthousiaste animatieteam. Ook voor een duik in zee zit u hier goed: El Mouradi Palm Marina ligt direct aan een zandstrand. Bent u benieuwd naar de omgeving? Neem een kijkje in Port El Kantaoui, de havenplaats waar het hotel gevestigd is.

Port El Kantaoui is een kleine havenplaats aan de kust van de Middellandse Zee, in Tunesië. In deze stad vindt u de mooiste hotels, de leukste winkeltjes en de beste restaurants. De ideale locatie als u op zoek bent naar zon, zee en strand. Maar ook de actieve vakantiegangers onder ons komen aan hun trekken: bij Port El Kantaoui ligt de El Kantaoui Golfbaan (incl. twee wedstrijdparcoursen) en is er een duikschool gevestigd. 

Extra informatie

Aantal dagen