Excursiereis Zakynthos – Griekenland

239.00

Excursiereis Zakynthos

Ontdek nu super voordelig het helderblauwe zeewater, de bergachtige natuur, de steile rotsformaties, idyllische strandjes en de vele olijfbomen en cipresse…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Excursiereis Zakynthos

Ontdek nu super voordelig het helderblauwe zeewater, de bergachtige natuur, de steile rotsformaties, idyllische strandjes en de vele olijfbomen en cipressen die elkaar afwisselen op het prachtige Griekse eiland Zakynthos. Bij deze 8- t/m 15-daagse excursiereis zijn de vliegreis, transfers en alle overnachtingen o.b.v. logies inbegrepen. Het excursiepakket kost u nu slechts  ?95 p.p. Bovendien staan de excursies onder begeleiding van een officiële Nederlandssprekende gids. Profiteer snel van dit aanbod!

Indien u het zeer voordelige excursiepakket heeft bijgeboekt maakt u onder begeleiding van een Nederlandssprekende gids 3 excursies en verkent u verschillende delen van dit schitterende eiland. De eilandtour is dé manier om alles van Zakynthos te ontdekken. U krijgt tijdens deze eilandtour verschillende historische bezienswaardigheden te zien en maakt kennis met de Griekse cultuur. Ook kunt u genieten van een heerlijke boottocht die langs de prachtige kustlijn richting de 'Keri' grotten rijdt en voor anker gaat bij een onbewoond eiland zodat u een verkoelende duik kunt nemen in het helderblauwe water. Daarnaast kunt u kennis maken met de ongerepte natuur van Zakynthos tijdens de jeepsafari. Dit is een echte aanrader voor diegenen die houden avontuur!

Hotels

Tijdens t/m 8- of 15-daagse excursiereis verblijft u in een studio o.b.v. logies. Ter plaatse hoort u in welke accommodatie u overnacht. De accommodaties liggen verspreid over het eiland.

Let op: indien u langer dan 8 dagen boekt is er na 8 dagen geen excursiepakket meer en is de reis op eigen gelegenheid (overnachtingen blijven wel inbegrepen). Deze reis is niet geschikt voor mindervaliden.

Extra informatie

Aantal dagen