Flat Fish – Nederland

636.00

Direct aan het strand van Egmond aan zee ligt vakantiehuis de Zeeparel. Met uitkijk over de Noordzee en gelegen nabij het centrum van Egmond aan zee is deze woning de ideale uitvalbasis voor een onver…

Artikelnummer: HNH151 Categorieën: ,

Beschrijving

Direct aan het strand van Egmond aan zee ligt vakantiehuis de Zeeparel. Met uitkijk over de Noordzee en gelegen nabij het centrum van Egmond aan zee is deze woning de ideale uitvalbasis voor een onvergetelijke vakantie. Dit bijzonder luxe zomerhuis is vrijstaand en geschikt voor twee personen. De begane grond is voorzien is van een eetgedeelte, zitgedeelte met bank, keuken en toilet. Buiten kunt u genieten op de twee terrassen. De slaapkamer en badkamer vindt u op de eerste verdieping. Er is veel aandacht besteed aan de situering van het gebouw. De woning is voorzien van veel glas wat u een prachtig uitzicht geeft op zee. Maar ook buiten kunt u genieten door de twee ruime terrassen. Tevens beschikt u over een eigen parkeerplaats bij de woning.
Het oude vissersdorp Egmond aan Zee is in de loop der jaren uitgegroeid tot een zeer bekende badplaats aan de Noord-Hollandse kust. Hier treft u een prachtige combinatie van strand, duinen, zee en oude bossen. In het centrum zelf treft u vele horecavoorzieningen wat het dorp bruisend en levendig maakt. Buiten het gezellige centrum is een prachtig natuurgebied, hier kunt u schitterende wandel- en fietstochten maken. Maar ook recreatieve voorzieningen zijn aanwezig zoals; tennisbanen, een golfbaan, paardrijmogelijkheden, zeevissen en musea. Daarnaast kunt u altijd een uitstap maken naar de stad Alkmaar welke op circa tien kilometer vanaf Egmond aan Zee ligt.
Kortom in vakantiehuis de Zeeparel krijgt u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie.

Extra informatie

Aantal dagen

Personen