Grand Voyage Singapore naar Italië, incl. 2 nachten Singapore – Singapore

1,375.00

Grand Voyage van Singapore naar Italië, incl. 2 nachten Singapore ***+

De Costa Victoria komt naar Europa! Op 21 februari vertrekt deze unieke éénmalige cruise van …

Artikelnummer: CRCSVB Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Grand Voyage van Singapore naar Italië, incl. 2 nachten Singapore ***+

De Costa Victoria komt naar Europa! Op 21 februari vertrekt deze unieke éénmalige cruise van Singapore naar Italië! Per luxe Costa Victoria bezoekt u o.a. Maleisië, Sri Lanka, India en Oman. Deze reis is inclusief rechtstreekse vlucht per KLM, 23 kg ruimbagage, 2 hotelovernachtingen in Singapore, transfers en alle maaltijden aan boord van het cruiseschip! Wacht niet en boek nu deze unieke, eenmalige cruise! We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen en OP=OP! 

Vanaf Amsterdam vliegt u comfortabel en rechtstreeks per KLM naar Singapore, waarna de transfer u naar het Orchard Parade Hotel (of gelijkwaardig) brengt en u de 2e nachten zal overnachten. Zo heeft u de tijd om kennis te maken met het bijzondere Singapore. De contrasten en combinaties van het westen en oosten zullen u al snel opvallen. Zo kent deze moderne stad hightech attracties en gigantische shoppingcentra, terwijl het daarnaast authentieke bezienswaardigheden en typisch Oosterse aangelegenheden herbergt. Op dag 4 van uw reis zal de transfer u naar de haven van Singapore brengen, scheept u in op de Costa Victoria en begint u aan deze unieke cruise. In het programma zijn schitterende bestemmingen opgenomen. Bewonder in Maleisië de hoofdstad Kuala Lumpur en de St. George Church in Penang en laat u in Colombo verrassen door de mix tussen het oude en nieuwe Sri Lanka. Ervaar vervolgens de Bollywood-cultuur, enorme steden en koloniale geschiedenis in India. Tijdens de Grand Voyage legt de Costa Victoria aan in Salalah, Oman. Hier beleeft u de echte Arabische sferen! Verken de prachtige groene omgeving en bezichtig bijvoorbeeld het zomerpaleis van de Sultan of breng een bezoek aan van de souks die hier te vinden zijn. Vervolgens beginnen we aan de transatlantische oversteek, waarbij de doorvaart door het Suezkanaal niet mag ontbreken. Eenmaal in Europa heeft u ook nog volop tijd om het grootste Griekse eiland, Kreta, te bezichtigen. Tot slot bezoekt u Civitavecchia. Maak vanuit deze haven een dagtocht naar het oude Rome, ideaal om het Colosseum, Forum Romanum, Vaticaanstad en het Pathenon te bezichtigen. Na aankomst in Savona volgt de transfer naar de luchthaven van Milaan, vanwaar u naar Amsterdam vliegt. Dit betekent helaas bijna het eind van een onvergetelijke cruisevakantie!

Aan boord van de Costa Victoria zal het u aan niets ontbreken! Zowel jong als oud zullen zich tijdens de cruisevakantie prima amuseren aan boord van dit cruiseschip. Waant u zich in het chique wellnesscentrum Pompei in de fascinerende tijd van de Romeinen. Hier bevindt zich een rechthoekig zwembad, omgeven door een sauna, Turks bad, behandelkamers en een fitnessruimte. Ook hardlopen op de joggingtrack behoort tot de mogelijkheden. In de avonduren is er bovendien veel vertier aanwezig aan boord van de Costa Victoria. In het over 2 verdiepingen uitgestrekte theater kunt u genieten van de mooiste shows, beproef uw geluk in het casino of luister naar muzikale geluiden in de vele gezellige salons en bars. De mogelijkheden om uw dagen te vullen zijn legio!

7e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het zevende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 en 2016 ontving Stip Reizen ook in 2017 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al zesmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Extra informatie

Aantal dagen