Green Hill Appartementen – Griekenland

371.00

Zonvakantie Samos – Green Hill Appartementen **

Denkt u aan Griekenland? Grote kans dat u dan direct een typisch Grieks plaatsje met smalle straatjes, boetiekjes met hebbedingetjes, witte huisjes, k…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Samos – Green Hill Appartementen **

Denkt u aan Griekenland? Grote kans dat u dan direct een typisch Grieks plaatsje met smalle straatjes, boetiekjes met hebbedingetjes, witte huisjes, kleurrijke vissersbootjes en talloze tavernes met terrasjes voor ogen heeft. En dat is helemaal niet gek! Ga voor het kleinschalige Green Hill Appartementen en snuif de typisch Griekse sfeer op in Kokkari. Green Hill Appartementen is gelegen op een heuvel. De omgeving met smalle straatjes, witte huisjes, kleurrijke vissersbootjes en talloze tavernes met terrasjes leent zich uitstekend voor een gevarieerde zonvakantie. Bij aankomst wordt u ontvangen door de vriendelijke eigenaren en naar uw appartement gebracht. Green Hill Appartementen is een ideale uitvalsbasis voor mooie wandelingen in de omgeving. 

Voor wie graag een dagje zonnebaden op het strand afwisselt met leuke uitstapjes, is er genoeg te beleven in en rondom Kokkari. Neem surfles, maak een wandeling door de bossen van het Ambelos gebergte, bewonder de grootste kerk van Samos, snuffel in winkels, proef lokale delicatessen en slenter door de smalle gemoedelijke straatjes. Een bezoek aan de, op steenworp afstand gelegen, eilandhoofdstad Samos-Stad mag ook zeker niet ontbreken. Plof gerust neer op uw badhanddoek op één van de twee kiezelstranden van Kokkari. De één is rustig en relaxt, de ander wat ruiger met goede golven die zich prima lenen om op te surfen. Heeft u al een keuze kunnen maken? Boek dan vandaag nog uw voordelige zonvakantie naar Samos via Stip Reizen!

Extra informatie

Aantal dagen