Hotel Emblematico San Agustín – Spanje

662.00

Een verrassing achter de voordeur

Authentiek gebleven
Twijfel je, als je voor de deur van het hotel Emblematico San Agustín staat? Kan het wel een hotel zijn, op deze plek in dit winkelstr…

Artikelnummer: 968 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Een verrassing achter de voordeur

Authentiek gebleven
Twijfel je, als je voor de deur van het hotel Emblematico San Agustín staat? Kan het wel een hotel zijn, op deze plek in dit winkelstraatje midden in oud Icod de los Vinos? Stap gerust naar binnen. Achter die smalle en onopvallende gevel tussen de winkeltjes staat je een heuse verrassing te wachten. Want Hotel Emblematico San Agustín is nog niet zo lang geleden ontstaan dank zij de fantasievolle visie van een doorgewinterde hotelier, die de schoonheid van de oude kamers zag, de authentieke elementen toen koesterde en het geheel aanpaste aan de moderne tijd.

In het hart van Icod de Los Vinos
Het Emblematico San Agustín ligt in het hart van Icod de Los Vinos en dus val je met je neus in de boter. De naam 'Vinos' zegt het al; dit plaatsje heeft alles met wijn te maken, wat je wel kunt zien aan de uitgestrekte wijngaarden rondom het stadje. Je bent bij deze uitgenodigd bij alle bodega?s in het dorp om de wijn te komen proeven. Hij wordt gezien als de beste wijn van het eiland. Maar nog beroemder dan de wijn is de enorme drakenbloedboom, die je op 5 minuten wandelen van hotel Emblematico San Agustín kunt gaan zien. Mooi meegenomen is de botanische tuin die rond de boom is aangelegd waar je veel over de inlandse flora en fauna kunt leren. Om af te koelen kan je vervolgens bij de kerk genieten van een drankje op het terras naast de onvermijdelijke kiosk. 

Ondergronds Labyrint
Een apart dagje uit is naar de Cueva del Viento. Want als je ooit al eens hebt willen weten hoe lava zich gedraagt tijdens een vulkaanuitbarsting, dan is dit de plaats. De Cueva del Viento is een door lava gevormde buis van in totaal 17 km die een waar ondergronds labyrint heeft gevormd. Je snapt dus wel dat je niet in je eentje naar binnen mag. Mocht je je aan de Cueva del Viento willen wagen, meld je dan in het bezoekerscentrum. Dat is zo?n 4 km ten zuiden van hotel Emblematico San Agustín. In het hoogseizoen zou het kunnen zijn dat je je plekje van te voren moet reserveren. Vraag ernaar bij het personeel van hotel Emblematico San Agustín; zij kunnen je er alles over vertellen.

Kamer (2 volwassenen + 1 kind)

2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden

Satelliet tv

Badkamer met douche, toilet en haardroger

Wifi 

Incl. ontbijt

Faciliteiten:

Bar

Lounge/televisie ruimte

Parkeergelegenheid

Totaal 8 kamers

Ook naar Hotel Emblematico San Agustín? Karin verzorgt het graag voor je.

Extra informatie

Aantal dagen