Hotel – Niko Elen Hotel – Griekenland

379.00

Zonvakantie Kreta – Niko Elen Hotel

Geniet van een heerlijke zonvakantie op een van de grootste en bekendste eilanden van Griekenland, Kreta. Je verblijft in het kleinschalige 3-sterren Niko Elen Ho…

Artikelnummer: GRKRNEL Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Kreta – Niko Elen Hotel

Geniet van een heerlijke zonvakantie op een van de grootste en bekendste eilanden van Griekenland, Kreta. Je verblijft in het kleinschalige 3-sterren Niko Elen Hotel, op korte loopafstand van het strand en gelegen in het gezellige centrum Stalis. Ontdek het eiland met zijn Griekse cultuur, de diverse landschappen en natuurlijk de Griekse gastvrijheid! 

Niko Elen Hotel, ligt op korte loopafstand van het openbare strand en in het gezellige centrum van Stalis. In de directe omgeving van dit kleinschalige hotel vind je tal van restaurants en bars. In de tuin vind je het zwembad omringd door een zonneterras met graits ligbedden en parasols.

Kreta is een veelzijdige bestemming voor jong en oud. Je vindt er mooie zandstranden, authentieke dorpjes, gezellige badplaatsen en tal van mogelijkheden op gebied van eten- en drinken, uitgaan, activiteiten en nog veel meer. Kortom, een ideale bestemming voor een prachtige zonvakantie!

 

Extra informatie

Aantal dagen