Jabil Ali Palm Tree Court & Spa – Verenigde Emiraten

1,131.00

Zonvakantie – Jabil Ali Palm Tree Court & Spa *****

Jabil Ali Palm Tree Court & Spa is een heerlijk familiehotel direct aan het strand. Dit luxe resort biedt talloze faciliteiten, zoals een …

Artikelnummer: DUJATB Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie – Jabil Ali Palm Tree Court & Spa *****

Jabil Ali Palm Tree Court & Spa is een heerlijk familiehotel direct aan het strand. Dit luxe resort biedt talloze faciliteiten, zoals een modern Spa Center, meerdere zwembaden, verschillende restaurants, uitstekende sportfaciliteiten, ruime kamers en animatie voor de kinderen. Jabil Ali Palm Tree Court & Spa biedt u alles voor een heerlijk verblijf.

Het bij Europese toeristen populaire gebied Jumeirah strekt zich uit over een lengte van 9 kilometer langs de kust van Dubai. Vergaap je hier aan de grote schitterende villa?s en luxueuze hotels en resorts. Zo vindt u hier het wereldberoemde en ultraluxe hotel Burj al Arab, gebouwd in de vorm van een zeil van een dhow. Dit hotel, geclassificeerd met maar liefst 7 sterren, pronkt op een kunstmatig eiland voor de kust van Jumeirah Beach, evenals het bekende Palmeiland met luxe huizen en schitterende stranden.

Jumeirah biedt naast een prachtig strand ook een gunstige ligging aan ?de Walk?, een aangelegde wandelpromenade waar het vooral ?s avonds heerlijk vertoeven is. De vele gezellige terrasjes, restaurants en winkels zorgen voor een relaxte vakantiesfeer. De Walk is ook populair bij de lokale bevolking die hier graag flaneert. Houd er wel rekening mee dat het niet is toegestaan in badkleding op de boulevard rond te lopen.

Extra informatie

Aantal dagen