Jetwing Blue – Sri Lanka

992.00

Jetwing Blue *****

Het prachtige en luxe Jetwing Blue hotel ligt direct aan het strand en op ongeveer 4 kilometer van het centrum van Negombo. Het hotel biedt u warme Sri Lankaanse gastvrijheid geco…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Jetwing Blue *****

Het prachtige en luxe Jetwing Blue hotel ligt direct aan het strand en op ongeveer 4 kilometer van het centrum van Negombo. Het hotel biedt u warme Sri Lankaanse gastvrijheid gecombineerd met modern comfort en een uitstekende service. Kom tot rust in de comfortabele en prachtig ingerichte kamers, het Spa Center of aan één van de 2 zwembaden. 

Naast een dagje aan het strand of het zwembad, is er natuurlijk veel meer te ondernemen als u op vakantie bent in Negombo. Jetwing Blue is een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, zoals de prachtige Angurukaramulla tempel en de Dutch Canal. Struin op uw gemak over de kleurrijke markten en bezoek zeker ook de tempels en kerken die de stad rijk is. De handelsactiviteiten in de oude straatjes, waar van alles te koop is, doet denken aan vroegere tijden. Neem op uw ontdekkingstocht ook meteen de overblijfselen van het Nederlandse fort mee. Het olifantenweeshuis in Pinnawela mag natuurlijk ook niet ontbreken op uw to-do lijstje, evenals de levendige visafslag waar het een komen en gaan is van lokale vissers. Maak ook een uitstapje naar het Muthurajawela moeras waar in het brakke water een grote diversiteit aan planten en dieren leeft. De boottocht gaat door moeras en mangrovebossen, waar u als het meezit vogels, watervaranen en zelfs krokodillen kunt spotten. Nieuwsgierig geworden? Boek dan snel uw vakantie naar Negombo en beleef een heerlijke tijd.

Het hotel ligt op ca. 4 km van de badplaats Negombo, gelegen in een lagune met mangrovebossen en kokospalmen. Negombo bestaat uit twee gedeeltes: het stadje zelf en Negombo Beach Road, een gezellige kustweg waar naast barretjes, restaurants en winkeltjes, de meeste hotels te vinden zijn. Er is tevens een bruisende vismarkt aan het strand. Zodra de vissers terugkomen van zee, wordt de vangst doorverkocht aan handelaren en bewoners. Niet verwonderlijk dus dat de vis die in de ochtend wordt gevangen, ?s avonds al op uw bord ligt.

 

Extra informatie

Aantal dagen