Kumkoy Beach Resort – Turkije

492.00

Zonvakantie Turkije – Kumkoy Beach Resort *****

Kumkoy Beach Resort is één van de schitterende resorts in ons aanbod die u alle faciliteiten zullen bieden voor een heerlijk verblijf. H…

Artikelnummer: SIKURB Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Turkije – Kumkoy Beach Resort *****

Kumkoy Beach Resort is één van de schitterende resorts in ons aanbod die u alle faciliteiten zullen bieden voor een heerlijk verblijf. Het is een absolute aanrader voor de hele familie!

De vakantiebestemming Side, is nu een toeristische badplaats maar vroeger een belangrijke haven- en piratenstad ten Oosten van Antalya. Talrijke monumenten op de rotsachtige landtong getuigen van de oude stad die werd gesticht in de 7e eeuw v. Chr. Vlakbij Side liggen ook de antieke steden Perge en Aspendos. Wanneer u meer te weten wilt komen over deze prachtige vakantiebestemming, boek dan een vakantie naar Side via Stip Reizen.

De charme van Side ligt in de prachtige omgeving met fijne zandstranden, langzaam in het heldere water van de zee aflopend, waardoor het een zeer kindvriendelijke bestemming is. Het nieuwe Side heeft gezellige winkelstraten met vele bars en restaurants, maar kent ook veel groene bossen en parken in de directe omgeving. Monumenten die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen zijn een fontein en de necropolis. De grote Romeinse baden zijn omgebouwd tot musea waar één van de mooiste archeologische collecties zijn te bezichtigen. U ziet het, Side is op zich al een bezienswaardigheid. Heeft Side u nieuwsgierig gemaakt, boek dan een goedkope vakantie naar Side via Stip Reizen.

Extra informatie

Aantal dagen