Lofos Appartementen – Griekenland

315.00

Zonvakantie Kreta – Lofos Appartementen ***

Ontdek het schitterende Kreta vanuit het kleinschalige en gemoedelijke appartementencomplex Lofos, dat in het Grieks heuvel betekent. Maak kennis met de G…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Kreta – Lofos Appartementen ***

Ontdek het schitterende Kreta vanuit het kleinschalige en gemoedelijke appartementencomplex Lofos, dat in het Grieks heuvel betekent. Maak kennis met de Griekse gastvrijheid en geniet van een schitterend uitzicht over het landschap van Kreta. Bovendien wordt het appartementencomplex op Zoover zeer goed beoordeeld. Wacht dus niet langer met het boeken van je voordelige zonvakantie!

Het grillige landschap van Kreta is enorm divers en daarom ieder jaargetijde anders. Wanneer je vanaf zee het binnenland intrekt ziet je langzaam de fascinerende natuur veranderen. Hoge, ruige en kale bergen, vruchtbare vlaktes en diepe kloven wisselen elkaar af. Ideaal om een wandeling te gaan maken! Waan jezelf in het verleden en bekijk de ruïnes van het Minoïsche paleis Phaestos, de koningsvilla Aghia Triada en Gortys, de hoofdstad van Kreta tijdens het Romeinse tijdperk. Ben je meer een liefhebber van strand en gezelligheid? De levendige badplaats Chersonissos is op ca. 800m van het appartementencomplex gelegen, is te bereiken via een licht hellende weg en biedt je alle ingrediënten voor een geslaagde zonvakantie! Zon, zee, strand en een gezellig centrum; je vindt het er allemaal!  

Tijdens je zonvakantie verblijf je in één van de appartementen van appartementencomplex Lofos o.b.v. logies. Tegen een kleine toeslag boek je ontbijt bij.

Extra informatie

Aantal dagen