Los Alamos – Spanje

429.00

Zonvakantie Benidorm – Costa Blanca

Een van de meest populaire en grote badplaatsen van Spanje en tevens hét centrum van de Spaanse Costa Blanca. Deze van oorsprong vissersplaats is in de afg…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Benidorm – Costa Blanca

Een van de meest populaire en grote badplaatsen van Spanje en tevens hét centrum van de Spaanse Costa Blanca. Deze van oorsprong vissersplaats is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een waar vakantieparadijs met een spectaculaire skyline. Op cultuur na, zal het je tijdens een vakantie in Benidorm dan ook aan niets ontbreken. Er is van alles te zien, doen en beleven. Naast de prachtige zandstranden, heb je keuze te over aan restaurantjes, terrasjes, bars, winkels en themaparken. Je ontdekt de badplaats gemakkelijk te voet of met het toeristentreintje óf ga je liever op ontdekkingstocht om andere plekken aan de Costa Blanca of het binnenland te ontdekken? Dan is Benidorm een perfecte, centrale uitvalsbasis voor jou.

Voor een heerlijke zon-, zee- en strandvakantie zit je in Benidorm helemaal goed. Met maar liefst 300 dagen zon per jaar ben je verzekerd van de nodige zonnevitamientjes en relaxdagen op één van de lange, brede zandstranden van de badplaats. Bij het historische centrum, dat op een kaap ligt, vind je Playa de Poniente. Achter dit enorme strand ligt een gezellige wandelboulevard. Ook vind je bij dit oude centrum nog een klein strand: Mal Pas. Bij het nieuwe centrum ligt het lange, brede Playa de Levante. ?s Avonds komt Benidorm pas echt tot leven en heb je volop keuze uit restaurants. Vooral in de zomermaanden is het nachtleven bruisend en kan je doorgaan tot in de vroege uurtjes.

 

Costa Blanca is een van de zeer geliefde costa?s, gelegen in het zuidoosten van Spanje. Onder een strakblauwe lucht wacht uitnodigend de uitgestrekte kustlijn met kilometerslange stranden, afgewisseld door steile rotspartijen. Het fijne klimaat, de bruisende badplaatsen, prachtige steden en een achterland met mooie natuurgebieden zorgen voor een veelzijdige vakantie aan de Costa Blanca. Geniet met volle teugen van de Spaanse gastvrijheid, vele bezienswaardigheden en de talrijke watersport- en winkelmogelijkheden. Aan de Costa Blanca is zo veel te doen voor jong en oud dat één zomervakantie niet voldoende is. De ?Witte Kust? steelt geheid je hart.

 

 

 

Extra informatie

Aantal dagen