Marianthi Paradise – Griekenland

456.00

De allermooiste verrassing van Marianthi Paradise Appartementen is het uitzicht

Appartement vlakbij wonderschoon Molivos
Soms kun je zo overvallen worden wanneer een specifieke geur totaal onverw…

Artikelnummer: 636 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De allermooiste verrassing van Marianthi Paradise Appartementen is het uitzicht

Appartement vlakbij wonderschoon Molivos
Soms kun je zo overvallen worden wanneer een specifieke geur totaal onverwacht je neus prikkelt en die geur van frisse basilicum kwam zomaar de open ramen van de huurauto binnenwaaien. ?De favoriete kruiden in mama?s verse tomatensaus?, stamelde ik en trapte op de rem. Mijmerend sta ik nu bij de ontluikende moestuin van Marianthi Paradise Appartementen, wanneer ik plots iemand hoor: ?Mijn vaders trots, het is heel veel werk, maar dat doen we graag voor onze gasten. Alles uit de keuken, komt van dit land…? Het is Vasillis, de eigenaar van Marianthi Paradise Appartementen. Hij neemt mij mee over zijn land om mij de allermooiste verrassing van Marianthi Paradise Appartementen te laten zien: het uitzicht. Het wonderlijk werelderfgoed Molivos omvangrijk op de achtergrond, dat is onbetaalbaar. 

Zalige rust in kleinschalig appartement
De appartementen in het kleinschalige familiecomplexje zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht en kraaknet. Alles waar ik zin in had vond ik in Marianthi Paradise Appartementen: zalige rust,  heerlijke keuken en sensationeel uitzicht, het is er allemaal! Zelden kom je op een plek waar je zo snel aanvoelt dat je gewoon thuis bent. Marianthi is zo'n plek en dat weten ook de vele gasten die elk jaar trouw terugkeren.  

Zwembad, lui ligbedje en een goed boek; een ideale vakantie
?s Morgens had ik al een hele wandeling tussen de olijfbomen achter de rug toen ik bij de receptie de onmiskenbare geur van pruttelende tomaten opsnoof. Voorlopig blijf ik hier. Ik kies bij het zwembad van Marianthi Paradise Appartementen een lui ligbedje en een goed boek, want die tomatensaus, vermengd met verse kruiden en heel wat jeugdsentiment, wil ik voor geen geld ter wereld missen.

Studio (1-3 personen)    

Badkamer met douche, toilet en haardroger  

2 of 3 x 1-persoonsbed

Kitchenette (2 kookplaten, koelkast)  

Airco (indien gewenst, ? 6,- p.d.)    

TV   

Kluisje

Balkon of terras

2-kamer appartement (2-4 personen)
Als studio, maar met extra slaapkamer voor 2 personen en een 2-persoonsslaapbank in het woongedeelte

Faciliteiten:

Receptie

Pool / snack bar

Zwembad

Parkeergelegenheid

Wifi bij het zwembad

Mogelijkheid tot ontbijt ter plaatse te regelen

Totaal 36 appartementen

Vanaf 01-01-2018 betaal je in Griekenland bij aankomst in de accommodatie een toeristenbelasting. Deze kosten zijn afhankelijk van het soort accommodatie en zullen tussen de 0,50 cent en 3 euro per studio/appartement/hotelkamer/vakantiehuis per nacht bedragen. 

Ook naar Marianthi Paradise Appartementen? Laat Karin het voor je regelen.

Extra informatie

Aantal dagen