Ola Es Ravells d’Or – Spanje

340.00

Zonvakantie Mallorca – Ola Es Ravells d'Or ***+

Het gezellige 3-sterren-plus appartementencomplex Ola Es Ravells d'Or ligt middenin het centrum van Cala d'Or. Het comple…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Mallorca – Ola Es Ravells d'Or ***+

Het gezellige 3-sterren-plus appartementencomplex Ola Es Ravells d'Or ligt middenin het centrum van Cala d'Or. Het complex heeft een zeer centrale ligging op slechts een paar minuten lopen van de belangrijkste stranden van Cala d'Or, namelijk Cala Gran en Cala d'Or. In de directe omgeving vindt u diverse winkels, terrasjes en restaurants. Het complex beschikt over moderne en pas gerenoveerde appartementen. In de tuin vindt u het prachtige zwembad en staan de ligbedden gratis voor u klaar. Voor uw maaltijden en drankjes kunt u terecht in het restaurant met de gezellige bar. Voor kinderen is er een apart kinderbad, tafeltennis en een animatieprogramma.

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen. Met de prachtige natuur, het aantrekkelijke klimaat en fijne cultuur werkt Mallorca als een magneet voor toeristen over de hele wereld. In het zuidoosten ligt het gezellige dorpje Cala d'Or. Het is een romantisch mediterraan dorpje waar u op allerlei manieren heerlijk van uw zonvakantie kunt genieten. In het centrum bevinden zich vele verschillende restaurants, tientallen barretjes en discotheken en vele winkels. Cala d'Or is bekend om haar acht baaien. De twee grootste, Cala d'Or en Cala Gran, zijn een zwemparadijs voor de toeristen. Cala d?or staat garant voor een heerlijke zonvakantie!

Extra informatie

Aantal dagen