Paradise Beach Hotel – Sri Lanka

799.00

Paradise Beach Hotel ***+

Het Paradise Beach Hotel is een kleinschalig hotel met een ideale ligging. Het ligt op loopafstand van het strand en diverse winkeltjes en restaurants. Paradise Beach Hotel…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Paradise Beach Hotel ***+

Het Paradise Beach Hotel is een kleinschalig hotel met een ideale ligging. Het ligt op loopafstand van het strand en diverse winkeltjes en restaurants. Paradise Beach Hotel beschikt over een eigen restaurant en een buitenzwembad. Het vriendelijke personeel zal er alles aan doen om u een fijne vakantie te bezorgen.

Het hotel ligt op ca. 3 km van het centrum van Negombo. Deze grote badplaats ligt aan de westkust van Sri Lanka en op korte afstand van de internationale luchthaven. Hierdoor is het, naast populaire strandbestemming, een ideaal begin- en eindpunt van een rondreis door Sri Lanka. Negombo ligt in een lagune met mangrovebossen en kokospalmen. Kijk niet raar op als u tijdens uw ontdekkingstocht door Negombo opeens kanalen en ?Hollandse? huizen tegenkomt. De stad is namelijk ruim anderhalve eeuw in Nederlandse handen geweest wat u onder ander terugziet in het netwerk van kanalen dat destijds door de Nederlanders is aangelegd om specerijen te vervoeren.

Negombo bestaat uit twee gedeeltes: het stadje zelf en Negombo Beach Road, een gezellige kustweg waar naast barretjes, restaurants en winkeltjes, de meeste hotels te vinden zijn. Er is tevens een bruisende vismarkt aan het strand. Zodra de vissers terugkomen van zee, wordt de vangst doorverkocht aan handelaren en bewoners. Niet verwonderlijk dus dat de vis die in de ochtend wordt gevangen, ?s avonds al op uw bord ligt.

Extra informatie

Aantal dagen