Quinta dos Poetas Appartementen – Portugal

590.00

Een oase van rust midden in de natuur 

 

In een van de mooiste natuurlijke gebieden van de Algarve

Quinta dos Poetas werd vele jaren geleden opgestart door de zelfde familie, die er he…

Artikelnummer: 2839 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Een oase van rust midden in de natuur 

 

In een van de mooiste natuurlijke gebieden van de Algarve

Quinta dos Poetas werd vele jaren geleden opgestart door de zelfde familie, die er heden ten dage nog steeds met veel liefde en betrokkenheid voor zorgt. Gastvrij, servicegericht en perfect onderhouden; dat zul je zelf ook volmondig beamen zodra je er ook maar één voet hebt binnengezet. Niet alleen de appartementen zien er prima uit (er zijn trouwens ook hotelkamers ? zie https://www.karinschoice.nl/portugal/algarve/quinta-dos-poetas), ook het zwembadgedeelte en de mooie tuin, waar je maar eens op je gemak doorheen moet wandelen, niet alleen om de mooie planten en bomen te zien, maar ook de verschillende vogelsoorten die er normaliter te vinden zijn. De algemene ruimten nodigen uit om op je gemak te verblijven, lekker te lezen, een potje te biljarten of te fitnessen. Maar de grootste troef van Quinta dos Poetas is wel de ligging midden in een van de mooiste natuurlijke gebieden die de Algarve te bieden heeft. 

 

Alles wat je nodig zou kunnen hebben dichtbij

Het dorp Pechão ligt ruim een kilometer van Quinta dos Poetas. In dit stadje vind je alles wat je maar nodig zou kunnen hebben, zoals een supermarkt, pinautomaat, enz. Rij je nog even door dan kom je in het grotere, maar gezellige Olhão. Je vindt er allerlei winkels en terrasjes. In de bedrijvige haven is een overdekte markt waar je verse vis en groenten kunt kopen. Behalve dat je in die haven ook prima (vis-)restaurants kunt vinden, is het van daaruit mogelijk om leuke boottochtjes te boeken naar de eilandjes voor de kust. 

 

Waterogen 

Er zijn stranden te over langs de kust van de Algarve. Veel van die stranden zijn te bereiken via lange trappen. Het strand van Olhos d?Agua heeft echter een heel gemakkelijke toegang (ook met kinderwagens en rolstoelen). Je kunt er ligbedjes en parasols huren, wat ook niet overal is. Maar het meest bijzondere daar zijn wel de ?waterogen?. Er zijn namelijk zoetwaterbronnen onder dit strand en dat zie je aan de plekken waar het water omhoog komt. Het strand van Olhos d?Agua bereik je vanaf Quinta dos Poetas binnen een half uur. 

 

2-kamerappartement (max 3 volwassenen of 2 volwassenen + 2 kinderen

Extra informatie

Aantal dagen