Res. De Eese-Jagershuys – Nederland

1,199.00

Groepsaccommodatie?Jachthuis de Arendhorst? is een sfeervolle jagerswoning, gelegen nabij het bos. Ook hier is het ?jagers thema? duidelijk aanwezig. De Arendshorst beschikt over drie badkamers waarva…

Artikelnummer: HOV161 Categorieën: ,

Beschrijving

Groepsaccommodatie?Jachthuis de Arendhorst? is een sfeervolle jagerswoning, gelegen nabij het bos. Ook hier is het ?jagers thema? duidelijk aanwezig. De Arendshorst beschikt over drie badkamers waarvan één badkamer aangepast is voor mindervalide bezoekers (verhoogd toilet en douche brancard). Rondom de woning vindt u een ruime tuin met volop speelgelegenheden voor de kinderen. Let op slaapkamers 3 tm/6 op de eerste etages zijn bedstedes in 1 ruimte.

Residence de Eese is van oorsprong een oud landgoed, wat nog steeds te zien is aan de prachtige soms eeuwen oude beukenpartijen en de AdellijkeBoswachterswoning oorspronkelijk ?Huize De Kom? genaamd. Die nu verhuurd wordt als groepsaccommodatie. Ook het koetshuis waar men vroeger tol moest betalen na de verharding van de Bultweg in 1871 staat er nog. De bosvijver op het terrein is 140 jaar geleden gegraven. De grond die toen vrij kwamis bepalend geweest voor de hele omgeving, vandaar de plaatsnaam"De Bult". Residence de Eese is een veelzijdig en prachtig bospark. U wordt hier gastvrij ontvangen. Het park is voor jong en oud en daarnaast ook zeer geschikt voor mindervaliden. De omgeving is perfect voor natuurliefhebbers. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een bijzonder vorstelijk landgoed, dat is?landgoed de Eese?. Dit landgoed ligt in drie verschillende provincies. Het 800 hectare grote landgoed is het snijpunt van de provincies; Overijssel, Drenthe en Friesland. Op landgoed de Eese staat ook het buitenverblijf van de Koninklijke familie. Helaas is dit landgoed niet te bezichtigen, maar met een beetje geluk kunt u een glimp van de Oranjes opvangen. Als u wilt verblijven op Soestdijk of Drakensteyn dan bent u bij Residence de Eese op het juiste adres. Misschien kunt u dan ook nog een kopje koffie of maaltijd nuttigen bij ?Maxima?. Mocht u uw huisdier willen meebrengen, kunt uHappyHome bellen/mailen om te vragen of dit mogelijk is.

Extra informatie

Aantal dagen

Personen