Res. De Eese-Schaapskooi 24 – Nederland

1,295.00

De?schaapskooi? is ideaal voor een familiefeest. Bent u moe maar wil de rest nog ?doorfeesten?? Dan verlaat u het apart staande woongedeelte en in een aantal stappen gaat u één van de sl…

Artikelnummer: HOV155 Categorieën: ,

Beschrijving

De?schaapskooi? is ideaal voor een familiefeest. Bent u moe maar wil de rest nog ?doorfeesten?? Dan verlaat u het apart staande woongedeelte en in een aantal stappen gaat u één van de slaapgedeeltes binnen en kunt u genieten van een goede nachtrust.
Bosrijke omgeving
Residence de Eese is vanoorsprong een oud landgoed, wat nog steeds te zien is aan de prachtige soms eeuwen oude beukenpartijen en de Adellijke Boswachterswoning oorspronkelijk ?Huize De Kom? genaamd. Die nu verhuurd wordt als groepsaccommodatie. Ook het koetshuis waar men vroeger tol moest betalen na de verharding van de Bultweg in 1871 staat er nog. De bosvijver op het terrein is 140 jaar geleden gegraven. De grond die toen vrij kwam is bepalend geweest voor de hele omgeving, vandaar de plaatsnaam"De Bult". Residence de Eese is een veelzijdig en prachtig bospark. U wordt hier gastvrij ontvangen. Het park is voor jong en oud en daarnaast ook zeer geschikt voor mindervaliden. De omgeving is perfect voor natuurliefhebbers. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Vorstelijke omgeving
Een bijzonder vorstelijk landgoed, dat is?landgoed de Eese?. Dit landgoed ligt in drie verschillende provincies. Het 800 hectare grote landgoed is het snijpunt van de provincies; Overijssel, Drenthe en Friesland. Op landgoed de Eese staat ook het buitenverblijf van de Koninklijke familie. Helaas is dit landgoed niet te bezichtigen, maar met een beetje geluk kunt u een glimp van de Oranjes opvangen. Als u wilt verblijven op Soestdijk of Drakensteyn dan bent u bij Residence de Eese op het juiste adres. Misschien kunt u dan ook nog een kopje koffie of maaltijd nuttigen bij ?Maxima?. De 8 van de 12 slaapkamers zijn bedstede met een 2 persoonsbed, de andere 4 zijn aparte slaapkamers. Mocht u uw huisdier willen meebrengen, kunt u HappyHome bellen/mailen om te vragen of dit mogelijk is.

Extra informatie

Aantal dagen

Personen