Res. De Eese-Toscaanse V. – Nederland

1,343.00

In de?Toscaanse Villa? krijgt u een Mediterraan vakantiegevoel midden in de bossen van Overijssel. Deze Mediterrane sfeer ziet u terug in de gehele Villa. Italianen houden van koken en daarom is de …

Artikelnummer: HOV152 Categorieën: ,

Beschrijving

In de?Toscaanse Villa? krijgt u een Mediterraan vakantiegevoel midden in de bossen van Overijssel. Deze Mediterrane sfeer ziet u terug in de gehele Villa. Italianen houden van koken en daarom is de grote compleet ingerichte keuken ook niet weg te denken uit deze accommodatie. ?Preparare la pastapiù deliziosa in questa cucina?. Gezamenlijk aan de grote tafels eten in de eethoek en daarna lekker cappuccino drinken tussen de Venitiaanse maskers in de royale zithoek. En mocht het dan toch nog iets kouder zijn voor de Mediterrane begrippen, dan kunt u terecht bij de openhaard. Vanuit de woonkamer kunt u naar de grote omheinde tuin met groot terras. Verder beschikt deze villa over vijf tweepersoons en twee driepersoons slaapkamers en één slaapzaal voor zes personen. Daarnaast zijn er drie badkamers één daarvan heeft een ligbad en een andere is aangepast voor mindervalide gasten. Deze ruime villa die plaats biedt tot 22 personen geeft u een optimaal vakantiegevoel.
Bosrijke omgeving
Residence de Eese is van oorsprong een oud landgoed, wat nog steeds te zien is aan de prachtige soms eeuwen oude beukenpartijen en de Adellijke Boswachterswoning oorspronkelijk ?Huize De Kom?genaamd. Die nu verhuurd wordt als groepsaccommodatie. Ook het koetshuis waar men vroeger tol moest betalen na de verharding van de Bultweg in 1871 staat er nog. De bosvijver op het terrein is 140 jaar geleden gegraven. De grond die toen vrij kwam is bepalend geweest voor de hele omgeving, vandaarde plaatsnaam"De Bult". Residence de Eese is een veelzijdig en prachtig bospark. U wordt hier gastvrij ontvangen. Het park is voor jong en oud en daarnaast ook zeer geschikt voor mindervaliden. De omgeving is perfect voor natuurliefhebbers. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Vorstelijke omgeving
Een bijzonder vorstelijk landgoed, dat is?landgoed de Eese?. Dit landgoed ligt in drie verschillende provincies. Het 800 hectare grote landgoed is het snijpunt van de provincies; Overijssel, Drenthe en Friesland. Op landgoed de Eese staat ook het buitenverblijf van de Koninklijke familie. Helaas is dit landgoed niet te bezichtigen, maar met een beetje geluk kunt u een glimp van de Oranjes opvangen. Als u wilt verblijven op Soestdijk of Drakensteyn dan bent u bij Residence de Eese op het juiste adres. Misschien kunt u dan ook nog een kopje koffie of maaltijd nuttigen bij ?Maxima?.
Mocht u uw huisdier willen meebrengen, kunt uHappyHome bellen/mailen om te vragen of dit mogelijk is.

Extra informatie

Aantal dagen

Personen