Riva Hotel – Bulgarije

348.00

Zonvakantie Bulgarije – Riva Hotel ***

Het 3-sterren Riva Hotel is rustig gelegen op ca. 150 m van het strand en ligt op ca. 1,5 km van het centrum van Sunny Beach, de grootste en populaireste badpl…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Bulgarije – Riva Hotel ***

Het 3-sterren Riva Hotel is rustig gelegen op ca. 150 m van het strand en ligt op ca. 1,5 km van het centrum van Sunny Beach, de grootste en populaireste badplaats van Bulgarije. Het hotel biedt rust en ligt op loopafstand van een wandelboulevard. Voor een heerlijk drankje kunt u terecht in één van de 2 bars.

In Sunny Beach, ook wel Zonnestrand genoemd, vindt u langs de gezellige kilometerslange boulevard vele restaurantjes, bars en discotheken. Uw hotel ligt slecht 150m van het prachtige brede zandstrand van Sunny Beach dat langzaam afloopt in het helderblauwe water van de Zwarte Zee. Wilt u kennis maken met de Bulgaarse historie? Bezoek dan Nessebar, een 3.000 jaar oude stad met een bijzonder rijk verleden, gelegen op slechts 3 km afstand. In deze schilderachtige stad, die ook wel de parel van Bulgarije wordt genoemd, kunt ondermeer u heerlijk dwalen door het oude centrum of dankzij het lage prijspeil van Bulgarije zeer goedkoop shoppen.

Extra informatie

Aantal dagen