Riviercruise Zuid Nederland & Vlaanderen – Nederland

394.00

Riviercruise Zuid-Nederland & Vlaanderen ***+

Beleef tijdens deze 8-daagse riviercruise al het moois van Zuid-Nederland en Vlaanderen vanaf het water. Met het MS Allegro vaart u langs alle bijzo…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Riviercruise Zuid-Nederland & Vlaanderen ***+

Beleef tijdens deze 8-daagse riviercruise al het moois van Zuid-Nederland en Vlaanderen vanaf het water. Met het MS Allegro vaart u langs alle bijzondere plekken van Zuid-Nederland en België terwijl u aanmeert bij leuke, gezellige plaatsen waar altijd iets te beleven is, zoals in de mooie Belgische stad Antwerpen.

De riviercruise gaat beginnen in Lelystad, en vertrekt vanuit de Bataviahaven. Vanuit Lelystad gaat het schip via Wijk bij Duurstede en Dordrecht naar het Belgische Antwerpen. Het grootse Antwerpen met zijn havens, diamanthandel en overweldigende historische binnenstad is een genot voor het oog. Op eeuwenoude pleinen zoals de Grote Markt kunt u volop genieten van een heerlijk Belgisch pintje en een Belgische wafel. Vervolgens zetten we koers richting Hasselt wat ook wel de winkel hoofdstad van Belgie genoemd wordt door de talloze luxe modewinkels. Na Hasselt is het tijd om het gezellige en bourgondische Maastricht te bezoeken. Strijk neer op één van de vele terrassen op het Vrijthof of breng een bezoek aan de Sint-Servaasbasiliek. Nog nagenietend van alle indrukken van de afgelopen dagen vaart het MS Allegro door naar Roermond, waar een bezoekje aan de Christoffelkathedraal zeker niet mag ontbreken. Vanaf de 86 meter hoge toren heeft u een schitterend uitzicht over al het moois van Roermond te bieden heeft! Na Roermond komen we alweer aan op de laatste bestemming van deze heerlijke cruise; Nijmegen. Net buiten Nijmegen vindt u één van de mooiste natuurparken van Nederland, het Rijk van Nijmegen.

Tot slot zetten we koers naar de haven van Arnhem. Na het ontschepen dient u op eigen gelegenheid naar huis te reizen maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om onze optionele bustransfer te boeken! 

Tijdens deze cruise kunt u 's avonds gezellig terecht in de bar. Drink hier een drankje of klets lekker bij met uw reisgenoten. Aan boord van het MS Allegro zal u aan niks ontbreken! 

Indien u vertrekt op 9 september zal het MS Allegro het pittoreske Willemstad aandoen in plaats van Wijk bij Duurstede.

Open dagen 2018

Komt u een kijkje nemen op het MS Allegro ***+ van Calanda Riverline Cruises op 23-, 24- en 25 maart? Aan boord vertellen onze medewerkers tijdens een rondleiding meer over alle mogelijkheden van een riviercruise of over de prachtige routes die aangeboden worden. Ter afsluiting wordt een kopje koffie/thee met iets lekkers aangeboden. 

Vrijdag 23 maart Haarlem (Spaarndamseweg t.h.v. floresstraat) 10.00 – 16.00 uur

Zaterdag 24 maart Rotterdam (Boompjeskade) 10.00 – 16.00 uur

Zondag 25 maart Lelystad (Batavia Haven) 11.00 – 16.00 uur

  

Extra informatie

Aantal dagen