Rondreis A taste of Colombia – Colombia

1,779.00

Rondreis 'A taste of Colombia'

Een unieke kans! Stip heeft in speciale samenwerking met de KLM (die zorgt voor de non-stop vliegreizen) een gloednieuwe rondreis samengesteld naar een…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Rondreis 'A taste of Colombia'

Een unieke kans! Stip heeft in speciale samenwerking met de KLM (die zorgt voor de non-stop vliegreizen) een gloednieuwe rondreis samengesteld naar een bestemming die ongetwijfeld bij velen op de verlanglijst staat: Colombia! Een land dat mede door een aantal gunstige ontwikkelingen razendsnel in populariteit wint. Dit is dus nog uw kans om kennis te maken met authentieke delen van dit grandioze land. Deze reis kost elders al gauw ? 2000 of meer, maar is bij ons zéér scherp geprijsd!

De reis die we organiseren is een aaneenschakeling van hoogtepunten. De bruisende metropolen en beroemde plaatsen Bogotá, Medellín en Cartagena staan uiteraard op het programma. U zult ervaren dat deze steden zich razendsnel ontwikkelen, maar toch ook de authentieke sfeer behouden. Colombia is uiteraard ook wereldberoemd van de imposante koffieplantages van Colombia, en we bezoeken o.a Pereira! De Tatacoa woestijn en het uitgestrekte imposante archeologische park van San Agustin staan ook op het programma. Een van de absolute hoogtepunten is de beroemde stad Popayán, bekend van de prachtige koloniale achitectuur en de bruisende cultuur. Beleef de rondreis van uw dromen vol cultuur, natuur, heerlijk eten en drinken, een uitgebreide diversiteit van flora en fauna, gastvrije bevolking en een zeer uiteenlopend excursiepakket. Boek deze indrukwekkende reis snel, want op is ook écht op!

Vliegreis per KLM

Vanaf 2016 vliegt de KLM rechtstreeks naar Colombia. Een unicum! En dankzij onze goede contacten met de KLM slaagden Stip erin om een serie extra voordelige vliegstoelen op deze gloednieuwe vliegverbinding vast te leggen ! De vliegreis naar en van Colombia wordt NON STOP uitgevoerd per ultramoderne Boeing 787-900 (de "Dreamliner"). Op de heenreis vliegt u rechtstreeks naar de hoofdstad Bogota. U vertrekt vanuit Amsterdam om 10.15 uur, en arriveert (mede door het tijdsverschil) dezelfde dag in de middag om 14.00 uur. Op de 15e dag vliegt u vanuit Cartagena om 18.15 uur lokale tijd weer terug naar Amsterdam. U komt de volgende dag om 10.45 uur weer aan in Amsterdam. Alle genoemde vliegtijden zijn o.v.b. wijziging. De ruimbagage, maximaal 23 kg, is inbegrepen in de prijs. 

Hotels

U verblijft tijdens de rondreis in goede toeristenklasse hotels

Verzorging

U verblijft op basis van logies en ontbijt. 

Extra informatie

Aantal dagen