Rondreizen – Klassiek Sicilië met verlenging – Italië

723.00

Rondreis Klassiek Sardinië met verlenging

Ontdek alle hoogtepunten van de (zuid)oostkust van het Italiaanse eiland Sicilië tijdens deze 15-daagse rondreis met verlenging. Tijdens deze rond…

Artikelnummer: ITSLSKL Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Rondreis Klassiek Sardinië met verlenging

Ontdek alle hoogtepunten van de (zuid)oostkust van het Italiaanse eiland Sicilië tijdens deze 15-daagse rondreis met verlenging. Tijdens deze rondreis verblijft u 14 nachten in het 4-sterrenhotel Eloro op basis van All Inclusive (maaltijden en drankjes tijdens de excursies zijn voor eigen rekening). Eloro Hotel ligt in Lido di Noto, het zuiden van het eiland, en direct aan het zandstrand. Het is slechts 7 kilometer verwijderd van de bekende stad Noto. De rondreis Klassiek Sicilië betekent een reis terug in de tijd. De tijd waarin barok centraal stond. Vele plaatsen in deze omgeving zijn tijdens de aardbeving gedeeltelijk of totaal verwoest. Na het opbouwen van deze historische steden zijn de gebouwen gedecoreerd met de mooiste barokke versieringen. Hierdoor kwamen onder andere Noto, Ragusa Ibla en Modica op de UNESCO Werelderfgoedlijst te staan.

U proeft tijdens deze rondreis zowel het Siciliaanse leven als de lokale producten. Zo is er een wijnproeverij in Siracusa en gaan we de lokale markt op in Catania. Zorg voor een camera, want de mooiste kathedralen passeren de revue. Inbegrepen bij deze rondreis zijn de vliegreis, rondreis per comfortabele touringcar, 7 nachten in Eloro Hotel o.b.v. All Inclusive en een Nederlandssprekende reisleiding die u alles over deze mooie kustlijn kan vertellen! 

U vliegt per Corendon Dutch Airlines van Amsterdam naar Catania, waarna de transfer naar uw hotel in Lido di Noto volgt. Vanuit hier bezoekt u in de eerste week van uw vakantie beroemde plaatsen als Siracusa met het Romeinse amfitheater en de wijnvelden, de ?stenen tuin? Noto, de Griekse tempel in Ortigia en de meest actieve vulkaan van Europa: Etna. Het plaatsje Taormina, waarvandaan u de vulkaan het beste ziet, doen we natuurlijk ook aan. Flaneer door de smalle straatjes en geniet van de uitzichten over zee. Ook ontdekken we de unieke skyline van Ragusa en de ?chocoladestad? Modica. We sluiten de reis af met een bezoek aan de lokale (vis)markt van Catania. Halverwege heeft u een vrije dag om de batterij op te laden of om juist nóg meer van de oostkust te zien. Deze veelzijdige reis is zeer scherp geprijsd, dus grijp die kans!

Hotel

U verblijft tijdens de rondreis Klassiek Sicilië in Eloro Hotel, gelegen in het Lido di Noto. Meer informatie over het hotel vindt u onder het tabblad 'accommodatie'.

Verzorging

U verblijft tijdens de rondreis o.b.v. All Inclusive (maaltijden en consumpties tijdens de excursie zijn voor eigen rekening) 

 

Extra informatie

Aantal dagen